Summer Highlights: Fleurs 4e verjaardag

Een dag na de bruiloft van mijn broer en Elifa werd Fleur 4. Ja ons kleine meisje werd alweer een jaartje ouder. Op de dag zelf hebben we het klein gevierd. Zo na de trouwerij hadden we geen zin om de dage erna een huis en tuin vol visite te hebben. We hadden uiteraard de opa’s en oma’s uitgenodigd en ook een deel van mijn familie was er op zondags. Die wonen verder weg en waren in een hotelletje blijven slapen na de bruiloft. Net als elk jaar scheen de zon vol op en is Fleur goed verwend.

Op woensdag vierden we Fleurs verjaardag voor de rest van de familie, onze vrienden en de vriendjes en vriendinnetjes van Fleur. De avond ervoor maakte ik een Hello Kitty taart voor haar, elk jaar mag ze kiezen wat voor taart ze wilt die ik dan maak. Vorig jaar maakten Marlies en ik samen een, al zeg ik het zelf, geweldige Peppa Big taart. Dit jaar had ik er iets minder zin in, maar dat zou kunnen omdat ik in het weekend 90 cupcakes en twee trouwtaarten had gemaakt. Maar ik had het beloofd, dus deed ik mijn best er wat moois van te maken.

In de achtertuin hadden we een groot opblaaszwembad staan, want het zou 25 graden of warmer worden. Op een gegeven moment zaten er dan ook 6 kleintjes in het zwembad. We hadden een klein glijbaantje in het badje gezet waar ze om de beurt van af gleden. Ook had ik kroontjes, toverstafjes en armbandjes om van alle meiden een prinsesje te maken. Die vielen dan ook goed in de smaak bij de meiden. Fleur was zo druk met spelen dat ze eigenlijk geen tijd meer had om cadeautjes open te maken.

Fleur is ontzettend verwend en heeft heel veel mooie spullen gekregen. Van ons heeft ze een poppenhuis gekregen van de Sylvanian Famillies, het jaar daarvoor had ze de boomhut van mijn ouders gekregen en daar was ze gek op. Het zijn hele schattige poppetjes met kleine spulletjes. De kreeg veel spulletjes voor bij het poppenhuis, kleine baby’s, bedjes voor de kindertjes, een badkamer en een wc, een koelkast, ijswinkeltje en speelgoed voor de baby’s. Niet alleen Fleur, maar ik vind dit speelgoed ook erg leuk. Ik kon niet wachten tot ik met haar mocht spelen. De week voor haar verjaardag had ze zelf al allemaal spulletjes voor het poppenhuis uitgezocht. We gingen eigenlijk mijn jurk voor de bruiloft ophalen, maar we stonden meer dan een uur samen in de speelgoedwinkel al het moois te bekijken. We vonden per toeval de winkel waar ze dit verkochten, want bij de Bart Smit of Toys XL is het niet verkrijgbaar. Dus met een tas vol cadeautjes verlieten we de winkel, zowel ik als Fleur waren erg gelukkig.

Fleur mocht natuurlijk kiezen wat we aten en tot niemands verassing waren dat patatjes met frikadellen. Mijn neef bleef gezellig eten, want na het eten kwamen onze vrienden langs. We hadden de dag opgedeeld, eerst familie en vriendinnetjes van Fleur en ’s avonds onze vrienden, ideaal. Is het huis ook niet overvol en heb je ook tijd om gewoon even te zitten ;). Overdag hadden we al taart gehad, maar nu was het tijd voor de Kitty taart. Terwijl er gezongen werd, bracht ik de taart met kaarsjes naar Fleur toe en mocht ze die uitblazen. Nadat Fleur haar stukje taart ophad, was het echt tijd om naar bed te gaan. Fleur was moe van een hele dag spelen, taart eten en cadeautjes openmaken. Een geslaagde verjaardag dus!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s