Weekly Diary: 12

En alweer is er een week voorbij. Wat vliegt de tijd toch voorbij. Fleur zit inmiddels drie volle weken op school, we zijn inmiddels niet meer anders gewend. Wil je weten wat ik afgelopen week allemaal gedaan heb? Lees dan snel verder.

Maandag
Afgelopen week begon op de redactie van het AD in Rotterdam. Ik had vandaag meer moeite om mijn stukjes te schrijven. Het was duidelijk een maandag en ik moest er echt even inkomen. Ik werkte hard door, omdat Kev nachtdienst had gehad en ik Fleur zou ophalen. Beetje sneu als ze aan het wachten is en papa nog op bed ligt. Ik haalde Fleur van school en we deden gelijk wat boodschapjes. Voor Fleur en Kev haalde ik pizza’s en voor mezelf een salade, ik moest namelijk om 19.00 uur bij de Weight Watchers zijn en echt niet dat ik daarvoor een pizza naar binnenwerk ;). Ik had gelukkig een heel mooi resultaat van -0.8 kilo, dus ik ging er tevreden weer naar huis toe.

Dinsdag
Voor ik naar de redactie ging, bracht ik Fleur naar school. Ik vind dat zo ontzettend leuk om te doen, omdat Fleur vol trots laat zien welke tekeningen ze gemaakt heeft. Hierna liep ik snel verder naar het treinstation. Rond 13.00 uur kwam Kevin richting het AD, want we gingen samen nog even de stad in. Kev had skischoenen gekocht en moest die even ophalen. We hebben lekker geluncht bij Dudok en het was heel fijn om er even met z’n tweetjes op uit te zijn. Kevins zusje had Fleur uit school gehaald en bleef gezellig bij ons eten. Ik maakte risotto, naar mijn idee mijn lekkerste gerecht.

Woensdag
Kev bracht Fleur naar school en ik ging snel richting de redactie. Ik wilde op tijd klaar zijn, want ’s middags was er een vergadering over HalHappening van Fleurs klas. Dan gaan de kinderen uit de klas liedjes zingen, dansen en een toneelstukje opvoeren, heel leuk. Ik wilde graag helpen, dus ik werkte flink door. Ik stond wel even te kijken bij die bijeenkomst, je hebt al heel erg moederkliekjes, vreselijk. Maar ik mag koekjes bakken voor de kinderen en ouders, dat wilde ik graag doen. Vervolgens ging ik gelijk door naar een adresje van Tzorg. Eenmaal thuis maakte ik snel eten, want om 19.00 uur moest ik weer naar school (informatieavond) en Kev ging met Brownie naar de puppycurus. Elifa kwam gezellig op Fleur passen. De informatieavond was heel leuk, we kregen te horen wat de kinderen doen en wat ze gaan leren. Uiteraard waren die o zo gezellige moeders er weer om de juf met vragen te bekogelen. Een uurtje later was ik weer thuis en hebben Elief en ik nog even in de tuin gekletst.

Donderdag
Nadat ik Fleur naar school had gebracht ging ik naar mijn eerste adresje van Tzorg. Bij dit vrouwtje kom ik nu een maand en is ze super lief en gezellig. Het liefst zou ze alleen maar thee met me drinken. Mijn adresje in de middag werd afgezegd, wat met het mooie weer helemaal niet erg was. Om 14.15 uur haalde ik Fleur weer op. Omdat het zulk lekker weer was liepen we naar de winkeltjes om een ijsje te eten. Fleur nam voor het eerst een slush puppyijsje en ze vond het heerlijk. Ook Kev kwam gezellig een ijsje eten die uit zijn ochtenddienst kwam. We aten op tijd, omdat we na het eten nog even naar mijn ouders gingen. Elifa en mijn broer waren er ook en later dan gepland gingen we weer naar huis toe. Het is nog echt wennen om voor 20.00 uur weer thuis te zijn om Fleur op bed te leggen ;).

Vrijdag
Vandaag was ik lekker een dagje vrij. Dus nadat ik Fleur naar school had gebracht, ben ik maar het hele huis gaan schoonmaken. Dacht doe alles nu hoef ik in het weekend vrijwel niets meer te doen. Ik draaide wasjes, stofzuigde en deed de meubels beneden en boven met een sopje af. Ik was in zo’n opruimbui dat ik zelfs allemaal papieren begon uit te zoeken en een heleboel oude troep heb weggegooid. Voor ik het wist was het alweer tijd om Fleur uit school te halen. Hierna deden we nog een paar boodschapjes, want ’s avonds bleef een vriend van ons gezellig barbecueën. Om 19.00 uur schoven we aan tafel naast de barbecue. Tegenwoordig maak ik ook allemaal gezonde dingen (groente) om de barbecue wat minder calorierijk te maken. Ik was zo moe dat ik de jongens rond half twaalf gedag zei en richting m’n bedje ging.

 Zaterdag
Eindelijk zag ik mijn beste vriendinnetje Marlies weer. We zijn allebei zo druk geweest dat we elkaar al zeker drie weken niet gezien hadden, wat natuurlijk veels te lang is! We spraken af bij Zwaluwen, waar we voorheen werkte. We gingen gezellig langs onze oude collega’s en kregen een heuse afscheidspraatje van de voorzitter en een bos mooie bloemen. We hadden onwijs veel bij te kletsen en tegen twee uur gingen we helaas weer uit elkaar. Kev en Fleur waren even bij zijn ouders, dus besloot ik snel nog even te dweilen voor ze thuiskwamen. ’s Avonds hadden we een feest van een kennis die 50 jaar was geworden. Zijn vrouw had een suprise party/barbecue geregeld. Dat was heel gezellig. De kinderen konden kleine pizzaatjes maken, dus je snapt wel waar Fleur de halve avond was.

Zondag
Gisteren hebben we vrij weinig gedaan. In de ochtend deden we rustig aan. We ontbeten laat. Toen Kev om 14.00 uur aan het werk ging, hebben Fleur en ik samen geknutseld. Daarna heb ik Sneeuwwitje voor Fleur opgezet en zat ze lekker met een bakje chips op de bank. De film bleek nog best spannend te zijn, want de heks vond ze echt eng. Na de film gingen we naar mijn broer en Elifa, waar we gezellig bleven eten. Iedereen kreeg van Fleur een prachtige stifttatoeage, m’n had zelfs een hele sleeve zo leuk vond ze het. Even na 20.00 uur waren we weer thuis. Toen Fleur op bed lag, keek ik Dance Dance Dance terug, heerlijk avondje alleen.

Het was een fijne week. Ik heb veel leuke dingen en lekker genoten. Deze week werk ik tot donderdag bij het AD en ook nog even bij Tzorg. Ik heb nog geen plannen, maar dat komt vast wel met dit heerlijke weer. Geniet ervan!

 Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s