Vrijdag Favorieten: 27

En alweer is het bijna weekend en is de week weer voorbij. Vandaag deel ik weer mijn favorieten van afgelopen week. Kijk mee.

Favoriete moment – Kinderfeest van Afrojack

img_7058

Fleur was al druk de dagen aan het aftellen, wanneer gingen we nou eens naar die Afrojack? Uiteraard had ze geen flauw idee wat dat was. Ze wist dat er een kinderfeest in Monkey Town Spijkenisse was en dat ze een vriendinnetje mee mocht nemen. Afrojack was natuurlijk voor Kev en mij wat interessanter. Met z’n vieren, een vriendinnetje van Fleur ging mee, hebben we gedanst en veel plezier gehad. De meiden hebben eerst in het indoor speelparadijs gespeeld en toen zijn we naar de tennishal gegaan, waar onder andere Afrojack en Gers Pardoel optraden. Ook konden we op de foto in een speciaal hokje, kregen de meiden een glittertattoo en versierde zij een cupcake. Tijdens het optreden vonden de meiden de confettisnippers die door de zaal vlogen het allerleukst. We hebben het allemaal reuze naar ons zin gehad.

Favoriete bezigheid – Wandelen met Brownie

IMG_5711

De laatste tijd vind ik het heerlijk om met Brownie te wandelen. Gewoon lopen en even verstand op nul. Zeker met het mooie weer van woensdag vind ik het heerlijk. Al vond ik het met de sneeuw een tijdje terug ook fantastisch. Brownie luistert steeds beter en trekt gelukkig niet meer zo erg als eerst. Al blijft ie mega enthousiast zodra er een hond of kat in ons vizier komt. Let ik even niet op dan word ik een eind meegetrokken. Toen ik nog thuis woonde vond ik wandelen vre-se-lijk. Ik vond er niks aan en wilde ook nooit met mijn ouders mee. Nu vind ik het helemaal niet erg om een halfuur te lopen. Maar als het regent, ben ik een stuk minder enthousiast…

Favoriete serie – How to get away with murder

rs_1024x759-150923144446-1024-how-to-get-away-with-murder-2-ch-092315

Eigenlijk maakte alleen Fleur de laatste tijd gebruik van Netflix. We kijken eigenlijk geen series meer. Na alle seizoenen van de Gilmore Girls was ik het even zat denk ik. Tot deze week. Toen ik voor Fleur Netflix opende en een filmpje voor haar wilde opzetten, viel mijn oog op How to get away with muder. Seizoen 1 had ik al gezien en 2 had er al eens op gestaan, maar die was zo ook ineens verdwenen. Nu stond er weer dat er nieuwe afleveringen waren. Ik besloot niet te wachten totdat ze weer opeens op mysterieuze wijze zouden verdwijnen, dus toen Fleur op bed lag zette ik de eerste aflevering op. En je kent het. Van een aflevering komt er nog een. Dus ondertussen heb ik er al 4 gezien. Ja zo’n type ben ik, dan kan ik eigenlijk niet meer stoppen. Zeker niet als alles erop staat. Het is een spannende serie waarbij je steeds op het verkeerde spoor wordt gezet. De titel zegt al genoeg: er is een moord gepleegd en de hoofdpersonen zorgen ervoor dat ze er niet voor worden opgepakt. Zeker een aanrader voor een regenachtige zondag of welk excuus je ook maar kunt bedenken ;).

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s