Vrijdag Favorieten: 23

Het is weer vrijdag, dus tijd voor de favorieten van afgelopen week. Kijk mee!

Favoriete moment – Even met z’n tweetjes weg

img_6164

Afgelopen dinsdag zijn Kev en ik even met z’n tweetjes in Rotterdam geweest. Kevs zusje haalde Fleur uit school, dus daar hoefde we niet op tijd voor thuis te zijn. Kev haalde me op bij het AD, de redactie zit namelijk in hartje Rotterdam. En daarna hebben we door de stad gewandeld. Kevin moest een pakketje ophalen, hij had skischoenen besteld (die waren volgens hem nu zo goedkoop dus hij moest het wel kopen 😉 ). Daarna zijn we even naar de Nikki winkel geweest, ik heb al een lange tijd een oog op een ge-wel-dig rokje, alleen was die nog niet uit. Dat was dus even jammer. Ik sta nu wel op de wachtlijst en word gebeld zodra ie binnen is. Dat kan volgende week, die week erna of die week daarna zijn, ik hoop op het eerste. Hierna hebben we lekker geluncht bij Dudok, die zit er immers naast. We aten buiten in het zonnetje op het terras. Het was heerlijk om weer eens wat leuks te doen en even samen op uit te zijn.

Favoriete aankoop – Kaarsjes + kleine cactus

img_6182

Mensen die mij wat langer kennen en wellicht als je deze blog al wat langer volgt weet je het ook, maar ik ben gek op kaarsjes, potjes en vaasjes. Als het seizoen veranderd, dan de kaarsjes in huis ook. Ik heb niet alleen speciale spulletjes voor Kerst en Pasen (heeft iedereen toch?), maar ook voor zomer, herfst, winter en lente. Ik vind het fantastisch en Kev heeft zich ondertussen neergelegd bij mijn tik. Ik kwam bij de Xenos, een van mijn favoriete winkels, deze schattige kaarsjes en de cactus tegen. Die kon ik uiteraard niet laten liggen en heb ik heel subtiel in het winkelmandje gelegd. Net of Kev het niet doorhad ;).

 Favoriete gevoel – Happy happy happy

i-am-in-charge-of-how-i-feel_a4

Het is er de laatste weken al, maar afgelopen week helemaal, ik voel me namelijk heel gelukkig. Ik heb het heel erg naar mij zin op werk, ik ben mega trots op Fleur en hoe goed ze het doet op school en ik geniet onwijs van de kleine dingetjes die we samen als gezin doen. Ik zit heel goed in mijn vel, komt waarschijnlijk ook omdat ik nu op mijn voeding let en al wat kilootjes kwijt ben. En hoewel het me de eerste week heel veel moeite koste en ik elke avond hoofdpijn had, m’n lichaam moest echt afkicken van de suiker leek het wel, voel ik me nu heel goed. Ik heb plezier in wat ik doe en geniet ervan om leuke dingen met Fleur, Kev of met vrienden. Het lekkere weer en de leuke zomerjurkjes helpen natuurlijk ook een handje mee!

Wat zijn jullie favoriete van afgelopen week? Heb je al leuke plannen voor van het weekend? Het wordt weer heerlijk weer, dus we moeten er nu nog even van genieten!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s