15 Feitjes over mij

Twee weken geleden deelde ik een aantal leuke weetjes over Fleur. Vandaag ben ik aan de beurt en leren jullie mij een beetje beter kennen. ik schrijf een heleboel over mijn mooie dochter, maar het leek me ook leuk om wat meer over mezelf te vertellen. Lees mee!

IMG_5285

 1. Van nature ben ik een brunette. Ik heb eigenlijk heel donkerbruin haar, je moet op foto’s maar eens naar mijn wenkbrauwen kijken, dat is mijn echte haarkleur. Ik verf het al super lang, omdat ik anders zo’n super wit gezicht heb.
 2. In de winter draag ik het liefst zwart of grijs, maar in de zomer zijn jurkjes in vrolijke kleurtjes mijn favoriet. Al heb ik uiteraard ook een little black dress ;).
 3. Ik heb geen tattoos, maar ik heb wel in elk oor twee gaatjes (oorbellen).
 4. Ik ben gek op chips, maakt niet uit waarbij, bij elke situatie past chips. Bij een wijntje, een film, een meidenavond, het gaat overal perfect bij. Mijn favoriet is naturel, maar die kaaschips (die stinkende chipitos) vind ik ook onweerstaanbaar!
 5. Mijn favoriete bloemen zijn tulpen of pioenrozen. Tulpen vind ik het mooist als ze wit zijn en pioenrozen vind ik in alle kleuren prachtig.
 6. Ik ben vernoemd naar mijn beide opa’s. Frederique komt van mijn opa Freek en mijn tweede naam Corinne heb ik te danken aan mijn opa Cor. Ik vond dit zo’n mooi idee dat we Fleur vernoemd hebben naar onze moeders. Fleurs tweede naam is Janine van oma Jannie en Desi van oma Desiree.
 7. Ik heb ongeveer tien jaar aan voetbal gedaan. Ik zat in een meiden team en mijn positie, als jullie dat wat zegt, was middenvelder. Al sinds ik een klein meisje was, ging ik met mijn vader en broer mee naar de voetbal, dus het is me met de paplepel ingegoten. Ik ben benieuwd of Fleur ook gaat voetballen.
 8. Vroeger lustte ik absoluut geen thee. Ik snapte niet hoe mijn ouders dat bij hun ontbijtje konden drinken. Tegenwoordig drink ik niets liever, ’s ochtends, op het werk en ’s avonds op de bank.
 9. Ik heb een grote hekel aan regen. Dat is ook mijn standaard excuus om niet te sporten of om later te komen. Je wordt er nat van, verpest je kleding en haar. Om over je make-up nog maar te zwijgen.
 10. Op vakantie verslind ik boeken. Ik ben gek op lezen en lees ontzettend snel. Een boek heb ik met gemak in twee dagen uit, al moet ik me dan nog inhouden. Zodra ik in het verhaal zit, moet ik weten hoe het verder gaat.
 11. Ik ben gek op kaarsjes en heb dan ook (bijna) elke avond kaarsen branden. Ook als ik alleen ben, dat maakt me niks uit. Ik vind dat het je huis een stuk gezelliger maakt.
 12. Ik lust geen koffie, wat dat betreft was ik niet een echte student. Ik lust wel cappuccino of latte macchiato, maar dat is natuurlijk meer kinderkoffie dan grotenmenskoffie, zoals mijn collega’s dat bij het AD noemen.
 13. Ik vind horrorfilms verschrikkelijk, ik kan er gewoon niet tegen. Toen ik jonger was, was het in om met je verjaardagsfeest horrorfilms te kijken. Ik was altijd de schijterd en zat het liefst met een kussen voor m’n gezicht. Ik ben een hele lange tijd ’s nachts bang voor de televisie geweest. Ik was als de dood dat het meisje met dat enge lange zwarte haar uit The Ring uit mijn tv zou kruipen.
 14. Mijn eerste liefde was Leonardo DiCaprio, nog steeds eigenlijk. Als klein meisje ging met mijn ouders naar de bioscoop om de Titanic te zien, daarna was ik verkocht. Ik had vroeger een kaart met zijn foto erop en heb die helemaal plat gezoend totdat ie verkreukeld was.
 15. Op de middelbare school was ik eigenlijk wel een beetje een nerd. Op mijn diploma’s staan zevens en achten. En zelfs een negen, Engels was mijn beste vak gevolgd door geschiedenis wat ik gewoon heel interessant vond.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s