Vrijdag Favorieten: 19

Favoriete boek – Mijn ‘eigen’ kookboek

IMG_5402

Nu ik mijn scriptie weer heb ingeleverd, heb ik tijd in overvloed. Iets wat ik al heel lang wilde doen, maar er eigenlijk nooit aan te kwam, receptjes uit tijdschriften knippen en in een boekje plakken. Ik had overal in huis kooktijdschriften liggen. Ik had bijvoorbeeld een hele grote stapel Allerhande liggen, die echt niet weggegooid mochten worden. Afgelopen weekend ben ik met dit klusje begonnen en maandagavond was ik klaar. Het duurde een stuk langer dan ik had verwacht, maar ik had dan ok een heleboel recepten uitgeknipt. Vervolgens wilde ik die wel op een logische manier in mijn boekje hebben. Dus je krijgt eerst smoothies & drankjes, vervolgens ontbijt, lunch en voorgerechten, dan hoofdgerechten en tot slot mijn favoriet, de toetjes, taarten en ijsjes! Ik ben er super blij mee en heb ‘mijn’ boek al veel gebruikt van de week!

Favoriete ‘baantje’ – Miss Cupcake

Color_logo___star

Mijn broer en Elifa hebben aan mij gevraagd of ik de taart voor de bruiloft wil maken. Ik hoefde hier uiteraard niet lang over na te denken, ik wilde dat dolgraag doen. Ik vind het een ontzettende eer dat ik de taart mag maken op hun grote dag. Naast een taart, maak ik ook verschillende cupcakes. Ik ben al druk met de voorbereidingen bezig. Ik heb de cupcakes die ik wil gaan maken uitgekozen, geoefend en binnenkort mogen Rob en Elifa komen proeven. Ik heb al precies in mijn hoofd hoe het eruit moet komen te zien. Dus dat wordt veel proeven voor Fleur en Kevin, maar iets zegt me dat ze dat helemaal niet erg vinden ;).

Favoriete Fleur momentje – Nu ben ik mama

IMG_5394 Het was zo’n aandoenlijk momentje toen Fleur mijn hakken aantrok en zich mama voelde. Het liefst had ze boodschappen gedaan op mijn hakken, maar dat leek mij niet helemaal een goed idee. Maar zodra we thuiskomen, dan moeten die schoenen gelijk weer aan. Ik had ze van de week opgeruimd, toen ze met een beteuterd gezichtje kwam vragen waar die mooie hakken gebleven waren. Ze heeft zelf prinssenhakjes, maar die hoeft ze niet meer aan nu ze de mijne ontdekt heeft. Dat ze veels te groot zijn en de kans groot is dat ze valt, neemt ze voor lief.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s