Vrijdag Favorieten: 20

Het is alweer even geleden, maar vandaag heb ik eindelijk weer een Vrijdag Favorieten. Ik heb het bloggen gemist, maar ik had last van een gebrek aan inspiratie. Inmiddels heb ik weer genoeg ideeën om lekker te gaan schrijven over Fleur, maar ook zeker over de bruiloft van mijn broer & Elifa, die steeds dichter en dichterbij komt. Maar voor vandaag mijn favorieten!

Favoriete Fleur momentje – Samen op het terras

Ik realiseer me steeds meer dat Fleur bijna naar school gaat. In juli wordt ze 4, dus na de zomervakantie gaat ze naar school. In juni gaat ze alvast een paar daagjes wennen. En omdat ze bijna naar school gaat, wil ik nu nog lekker met haar weg en leuke dingen. Natuurlijk kan dat ook als ze op school zit, maar nu hebben we die vrijheid nog. Afgelopen week gingen we naar de speeltuin. Na dik een uur hadden we het wel gezien, maar wilde ik eigenlijk nog niet naar huis. Ik besloot door te fietsen naar een leuk terrasje aan het water voor wat lekkers. Samen zaten we lekker in de zon, genoot Fleur van haar ijsje en ik van mijn colaatje.

Favoriete Aankoop – Rose ringetjes

IMG_5657

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Fleur en Kev een YC midi rosé ringetje, van de sieradenlijn van Yolanthe. Maar het was een heel dun ringetje dat een klein stukje open was zodat jezelf de maat kan aanpassen. Je raadt het wellicht al, dat ringetje was (helaas) na twee maanden kapot. ik deed niet bijzonders, zat gewoon even aan mijn haar, toen het ringetje brak. Woensdag waren we met z’n drietjes in de Primark waar ik deze schattige ringetjes vond. Voor 3 euro kon ik ze niet laten liggen en is het ook niet erg als ze snel verkleuren of er iets anders mee gebeurt. Ik ben er blij mee!

Favoriete Vooruitzicht – Geslaagd feestje!

orig_geslaagden_e5e3e

In april heb ik dan eindelijk te horen gekregen dat ik ben geslaagd voor mijn opleiding. Na ontzettend veel stress, zweet en nog meer tranen mag ik in juli (dan is pas de diploma uitreiking) mijn papiertje in ontvangst nemen. Het heeft even geduurd, zo’n twee jaar, maar ik mag eindelijk zeggen dat ik mijn Bachelor opleiding Media & Entertainment Management heb afgesloten. En dat gevoel is fantastisch, zelfs ruim ander halve maand later is dat gevoel er nog steeds. Om dit te vieren besloot ik gelijk een feestje te vieren, ik plande dit al een dag na de uitslag omdat ik zo gelukkig was. ik hoop dat het morgen droog is en een beetje een warme temparatuur zou niet erg zijn, want dan kunnen we lekker de tuin in. Ik heb altijd gezegd dat ik dolgraag mijn oude scripties, die afgekeurd waren, wil verbranden in de vuurkorf. Dus dikke kans dat ik dat ook echt ga doen!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s