Grappige uitspraken: 3

Het is leuk om te zien dat ook kleine kindere over een goede dosis humeur beschikken. Fleur is altijd al een lachebekje geweest en gaat ook zelf steeds meer grapjes maken. Het mooiste is nog als ze met kindjes van haar leeftijd speelt, zij liggen dan dubbel van het lachen, terwijl ik geen idee heb waar ze het over hebben. Al dat kletsen levert de meest leuke en grappige situaties op. Vandaag deel ik weer een aantal van die leuke uitspraken van Fleur.

IMG_5394

Ik was mijn kast aan het opruimen, toen Fleur mijn hakken ontdekte. Die trok ze uiteraard gelijk aan. Al lopend, nou ja lopen, het was meer schuiffelen zei ze: ‘kijk nu ben ik net mama!’ vervolgens wilde ze de hakken niet meer uittrekken, maar met pumps boodschappen doen leek mij niet zo’n goed idee.

Van de week deden we met z’n tweetjes boodschappen. De winkels zijn vrij dichtbij, dus liepen we er naar toe. Op de terugweg stonden er drie politiebusjes en een groot aantal agenten. Fleur verstijfde en zei: ‘mama wij hebben toch niet door rood gelopen, waarom is de politie dan hier?’

Een vriendinnetje van mij is pas geleden bevallen van een lief jongetje. Maar toen ze nog zwanger was, kon Fleur maar niet geloven dat ze een jongen zou krijgen. Ze zei zelfs: ‘ik word echt kwaad als het een jongetje word’. Gelukkig is ze bijgedraaid zodra we op bezoek waren geweest.

Als we in de auto zitten, zingen Fleur en ik altijd hard mee met de radio. Het is super schattig om Fleur te horen zingen. Soms maakt ze meer klanken, dan dat ze echt de woorden zingt. Laatst zei ze dan ook: ‘ik wil ook groot worden mama, want dan kan ik net zo goed meezingen als jij’.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s