Vrijdag Favorieten: 15

Favoriete dag – Bruiloft van Roos & Peet

IMG_5150

 Gisteren trouwde mijn goede vriendin met haar grote liefde. Roos en ik kennen elkaar al sinds de basisschool, daarna raakten we elkaar even kwijt, maar toen we allebei zwanger bleken te zijn, kwam het contact weer helemaal terug. Bij iedere date werden onze buiken groter, totdat er uiteindelijk twee kleine schatjes rondliepen. Dit was mijn eerste bruiloft in mijn ‘volwassen’ leven, de laatste keer was van mijn juffrouw van groep 3. Het was een prachtige dag en beide zagen ze er fantastisch uit, ze straalden van geluk en liefde. Ik kan niet wachten totdat mijn broer en Elifa gaan trouwen, bruiloften zijn super!
Favoriete nagels – OPI pure nail lacquer apps

IMG_5154

Afgelopen week kwam ik deze feestelijke nagelstickers van OPI tegen bij de Big Bazar. Ik wist dat ik mijn Nikki rokje en witte blouse aan wilde doen naar de bruiloft en vond deze stickers er goed bij passen. En voor €3 kon ik ze ook niet laten liggen. Het aanbrengen ging heel makkelijk en snel. Je kiest de juiste maat bij je nagel en je knipt of vijlt de overtollige sticker weg. Nu twee dagen later zitten de stickers er nog steeds goed op, met een paar kleine chips, maar die vallen niet op. Als je er nog topcoat over aan brengt, zouden xe langers mooi moeten blijven, maar daar had ik geen zin in. Ik heb veel complimentjes gehad over mijn nagels. Ideaal voor een feestje, aanrader!

 Favoriete Fleur moment – Cupcakes bakken

IMG_5125

Fleur vindt het heel leuk om koekjes en cupcakes te bakken. Afgelopen maandag had ik daar zelf ook zin in. Samen maakten we het beslag, dat er een half ei sneuvelde over het aanrecht hinderde niet. Toen de cupcakes eindelijk (volgens Fleur) klaar waren, kon het leukste gedeelte beginnen, het versieren. Voorheen moest Fleur uit elk cakeje een hapje nemen, om te proeven of ze wel lekker waren, maar nu bleek was dat niet nodig. Alle cakejes werden prachtig versierd. Met een kopje thee en een glaasje drinken voor Fleur proefden we de cakejes en die smaakte erg lekker moet ik zeggen. Volgende week gaan we koekjes bakken, eens zien of die net zo mooi en lekker worden.

 Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s