Weekly Diary: 4

Iets later dan gepland, maar vandaag dan eindelijk de Weekly Diary!

Maandag
Afgelopen maandag waren we nog met z’n drieën in Landal. En het was zulk lekker weer, dat we besloten een stuk te gaan wandelen. Voor Fleur huurden we een bolderkar, makkelijk voor haar en mama en papa konden ongestoord wandelen. We liepen in het Vennebos, waar we gelijk even outfit foto’s maakten. Op de terugweg liepen we langs de kinderboerderij en speelden we in de speeltuin. Eenmaal terug in het huisje hebben we snel onze spullen gepakt en zijn we naar het Plaza gegaan, want Bollo Beer trad op. Dat mochten we natuurlijk niet missen! Terwijl Fleur genoot van de show, dronken wij koffie. Daarna aten we in de snackbar een patatje en voor Fleur natuurlijk een frikke van delle ;). Om 20.00 uur gingen we met z’n drietjes bowlen. Als Fleur aan de beurt was, kwamen de zijkanten omhoog zodat ze niet in de goot kon gooien. Gooien is natuurlijk nog te zwaar voor haar, maar ze hadden een rekje waar je bal op kon leggen en die je er heel makkelijk vanaf kon rollen. Het was een heel spannend uurtje, waarbij ik (dat had ik ook niet verwacht) de winnaar van de avond was!

Dinsdag
Fleur startte de dag heel verrassend in bad. We deden de ochtend en begin van de middag heel rustig aan. Kev speelde een spelletje op de PlayStation en ik las de Linda. Toen we eindelijk aangekleed waren, zijn we naar het zwembad gegaan. We zijn weer van alle glijbanen geweest en we hebben heerlijk gespeeld met de cupcake en ijsvormpjes van Fleur. ’s avonds aten we lekker makkelijk groentesoep en een broodje hamburger. Kev en ik keken samen een filmpje toen Fleur op bed lag.

Woensdag
Vandaag zat Fleur niet alleen in bad, maar ergens tussen al dat sop zat ik verstopt. Fleur was de ijscovrouw en ik at wel tien schuimijsjes. Na het badderen zijn we naar het plaatsje Bladel geweest. Kev en ik kochten daar allebei nieuwe sneaker van New Balance. We struinden alle winkeltjes af en zijn toen snel terug naar het park gegaan, want om 16.00 uur begon de kinderdisco van Puk & Pelle en Bollo Beer. Fleur danste heel enthousiast op het podium (!) mee. Als afsluiting deden ze met z’n allen de Bollonaise en Fleur had een glimlach van oor tot oor toen ze dansend achter Bollo aan ging. Na de kinderdisco, wilde Fleur nog in het speelparadijs spelen. Papa en mama dronken bij het haardvuur een cocktail en aten natchos, niets vervelends aan. Thuis maakte ik tosti’s, zat Fleur uiteraard weer in bad en keken we later Madagaskar met z’n drietjes.

Donderdag tot zondag
Donderdagochtend vertrokken we al vroeg met z’n drietjes richting Hoeven. Net als vorig jaar in november volgde ik cursus/training voor mezelf. Een cursus voor persoonlijke ontwikkeling. Toen Kev en Fleur mij hadden afgezet zijn ze terug naar Landal gegaan. Ze gingen vrijdags echt naar huis toe. Ik vond de training ontzettend leuk, ik heb geweldige mensen leren kennen, fijne gesprekken gevoerd en veel geleerd over mezelf. De dagen vlogen voorbij en zondag om 17.00 uur waren Kev en Fleur er weer om me op te halen. We aten bij mijn ouders, waar ook mijn broer en Elifa waren. Eenmaal thuis keken Fleur en ik samen een filmpje op bed en ik ben daarna als een blok in slaap gevallen. Ik was kapot van het weekend, waar ik met een geweldig gevoel op terug kijk!

 Bedankt voor het lezen!

 Liefs,

 Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s