outfit: All Black

Vandaag weer eens tijd voor een outfitpost van mezelf. In de winter draag ik het liefste zwarte of grijze kleuren. Ik vind die kleuren mooi, stoer en chique. Toen ik voor het eerst na lange tijd in een gewone blauwe spijkerbroek liep, zei mijn beste vriendin gelijk: hee eens iets anders dan donker!

Afgelopen maandag waren wij nog Landal en wat was het toen een heerlijk weer. Jassen waren niet eens nodig, een vest of in mijn geval een poncho was warm zat. En als je dan toch in het Vennebos zit, is het wel zo leuk om daar ook even foto’s te maken. Dit keer stond Fleur niet steeds naast me en vond ze het wel prima dat ik voor de camera stond.

Ik draag een bloesje van Loavies, broek van Only, poncho van Vero Moda, horloge van Michael Kors, armband van Tovv Essentials, schoenen van Bruno Premi en zonnebril van Primark. Kijk mee!

IMG_5729

IMG_5711

IMG_5752

IMG_5724

IMG_5735

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s