Vrijdag Favorieten: 14

Favoriete vakantie – Landal het VennebosIMG_5822

Na anderhalve week was het dan toch echt tijd om afscheid te nemen van Landal het Vennebos. Wat hebben we het leuk gehad met z’n drieën en wat heeft Fleur genoten. We hebben gezwommen, leuke dingen gedaan, we zijn naar shows geweest voor Fleur. Het was heerlijk om te zien hoe ze het naar haar zin had en wat een plezier ze maakte. Dat is genoeg om de vakantie meer dan geslaagd te noemen. Het was heerlijk relaxt, we deden waar we zin in hadden en hebben de tijd voor elkaar genomen.

Favoriete aankoop – het Bordeaux rode hoedje
IMG_5086

Ik kocht mijn hoed toen we met z’n drietjes een dagje in Eindhoven waren. Ik was helemaal niet opzoek naar een hoed, had voor de lol een aantal petjes gepast, toen kevin met dit exemplaar kwam aanlopen. In eerste instantie dacht ik, is niks voor mij, zet ik toch niet op. Maar toch hield ik de hoed bij me. Ik paste het hoedje een aantal keer, vond het zeker leuk staan, maar was nog niet overtuigd. Na vaak vragen of het echt leuk stond, besloot ik hem mee te neimen. Misschien geen liefde op het eerste gezicht, maar nu ben ik er heel blij mee. En ook zeker omdat ie maar een tientje koste ;).

Favoriete Film – The Intern

the-intern-

Afgelopen week keek ik met Kevin The Intern, een heerlijke gezellige film met een dosis humor. Een feelgood movie over een gepensioneerde man (Robert De Niro) die stage gaat lopen bij het succesvolle internetbedrijf van Anne Hathaway. Dat levert grappige situaties. De goed gehumeurde en positieve De Niro bezorgt de anders zo hardwerkende Hathaway een andere kijk op het leven. Wat nou echt belangrijk is. Ideaal voor een avondje waarop je zin hebt in een vrolijke film.

Wat zijn jouw favorieten van deze week?

Liefs,

Frederique

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s