Tante lies schrijft: leukste momenten

Hoi allemaal,

Hier ben ik weer! De vorige keer heb ik allerlei eerste keren met jullie gedeeld die ik beleefd had met Fleur. Vandaag beschrijf ik drie favoriete momenten die ik samen met mijn twee favoriete vriendinnetjes beleefd heb.

11652032_10153433345571252_1928997573_n

Meidenweekend
Er is altijd een weekend in juni dat Kevin naar Assen gaat voor de TT. De afgelopen twee jaar heb ik dat weekend bij Free en Fleur geslapen. Dat is natuurlijk onwijs gezellig, want wat is er nu leuker om wakker te worden door een klein meisje. Tot vorig jaar had Fleur haar kleine bedje nog en moest je haar er nog uit tillen. Waar ik normaal thuis altijd nog slaperig uren op mijn bed kan zitten voor ik een beetje tot actie kan komen, heb ik er bij Free thuis nooit last van!
Als ze er dan uit is dan gaan we nog even gezellig met zijn drietjes op bed kletsen, spelen, filmpje kijken of nog een beetje slapen.

Vorig jaar ging Free naar de kapper in de ochtend en was ik dus even alleen met Fleur. Samen gingen wij op de fiets van Free naar de stad, omdat we daar met Free hadden afgesproken. We hebben lekker met zijn drietjes ontbeten bij de V&D en we hebben verder een hele leuke dag gehad.

Fleur die naar Zwaluwen komt
Al bij de deur van de kantine hoor je haar al roepen als het rustig is: “Mamaaaaa”. Fleur en Kevin komen af en toe gezellig bij ons op visite als wij aan het werk zijn. Natuurlijk kan een tootatje of een frikkevandelle niet ontbreken. Meestal is het heel druk als Kevin bij ons is en Fleur vind het dan maar al te leuk om ons uit te lachen als wij de nummertjes omroepen van de bestellingen. Ze kijkt je dan aan met die pretoogjes en een mond vol mayonaise en dan is mijn hele dag weer goed. Na afloop van het werken gaan we dan vaak nog een zitten en nakletsen met zijn viertjes en ik ben dan altijd de gelukkige die mee mag naar de wc. Tante Lies moet altijd zelf ook naar de wc, maar wel op de wc naast haar, zodat ze niet alleen is. De gesprekken die wij op de wc hebben zijn erg.. uhm.. bijzonder .. De mensen die de wc in komen, zullen wel denken hihi.

Onverwachte bezoekjes
De leukste bezoekjes zijn de onverwachte bezoekjes. Een appje of ik zin heb om samen te lunchen of om met zijn drietjes hoogstaand te dineren.. Dat zijn denk ik wel de fijnste momenten. Gewoon lekker kletsen, spelen en gek doen. Free en ik spreken bijna elke week wel af, maar de momentjes die je van te voren niet verwacht zijn de leukste. Tijdens die momentjes wordt ik bijgepraat door Fleur over ALLES wat zij die dag of week gezien heeft (af en toe begrijp ik er niks van, maar zeg ik keurig ja) en wil ze het liefste dat ik de hele tijd met haar speel. Als ik dan al naar huis ga voor zij naar bed gaat, vindt zij dit maar al te raar. Gelukkig begrijpt ze wel dat de papa en mama van tante lies mij ook willen zien, want anders gaan zij mij missen.

liefs,

Marlies

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s