Stom!

Elke week deel ik op Young Mom Thoughts mijn favorieten. En eens in de zoveel tijdkomt er een artikel met hartjes (<3) online. Zoals dingen waar ik dankbaar voor ben of bijzondere momenten. Het leek me ook weleens leuk om een lijstje met minder leuke dingen te delen.  Alledaagse gebeurtenissen en ergernissen die me irriteren. Die gewoonweg stom! zijn.  Kijk mee!

soms-zit-het-even-tegen-15-dingen-die-stom-zijn

♦ Navigatie die je de verkeerde kant opstuurt. Als die het al niet meer weet, hoe kom ik er dan? ♦ Anoniem bellen ♦ Witte legging, ook voor kinderen is het geen goed idee ♦ Dat Fleur zo ontzettend snel groot wordt ♦ Niet op meerdere plekken tegelijk kunnen zijn ♦ Tijdens een film op de bank in slaap vallen ♦ Concertkaartjes die zo snel zijn uitverkocht ♦ Sale, maar hetgeen wat je wilde hebben, is niet meer in jouw maat verkrijgbaar ♦ Tanken ♦ Fietsen in de winter ♦ Dat speelgoed zichzelf niet opruimt ♦ Regen, meer hoef ik niet te zeggen toch? ♦ Bumperklevers ♦ Computers die niet mee willen werken ♦ Dat ik zo vaak te laat kom als ik met vrienden afspreek ♦ Je nagel breken als je een verpakking openmaakt ♦ Dat je van slapen niet afvalt ♦ Een taart bakken die vervolgens niet uit de vorm wil komen ♦ Een trein die niet rijdt ♦ Wachten ♦ Koriander, het meest smerige kruid dat er bestaat ♦ Fleur die in het weekend ook gewoon om 7.00 uur wakker is ♦ Mensen die bieden op Marktplaats, maar vervolgens niet meer reageren ♦ Op een pakketje wachten die vervolgens die dag niet gebracht wordt ♦ Gigantische (nep)bontkragen ♦ Als je niet gesaved hebt en je hele tekst ineens weg is ♦ Dat Gilmore Girls zo abrupt eindigde, dat kunnen ze ons toch niet aandoen? ♦

Zijn de irritaties herkenbaar? En wat zijn dingen die jij heel stom vindt? Laat het me weten 🙂 

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s