Vrijdag Favorieten: 26

Wat is de week toch weer voorbij gevlogen. Als je dit leest, is het bijna weekend! Kijk mee naar mijn favorieten van afgelopen week.

Favoriete vooruitzicht – Afrojack in Monkey Town

16602946_1107411659367906_8463071528574433009_n

Afgelopen weekend heb ik bij Monkey Town in Spijkenisse kaartjes gehaald voor Afrojack. Nu denk je misschien, he maar dat is toch een binnenspeeltuin voor kleine kinderen? Dat klopt, maar voor het goede doel treedt ie eenmalig op. Je kon een bundel van 5 kaartjes kopen, voor 2 volwassene en drie kinderen. Uiteraard gaan Fleur en Kev mee en ook nog vriendinnetjes van Fleur. Lekker dansen, spelen, klimmen en klauteren. We hebben er heel veel zin in en de kleine meiden ook. Deze week maar wat extra muziek van Afrojack luisteren, al is Fleur al gek van het nummer Hey. Volgende week zondag is zover en later vertel ik je er zeker meer over.

Favoriete moment – Blij gezicht met zwemles

img_6762

Zwemles was de laatste twee keer even wat minder leuk. Met een bedroefd gezicht en tranen in haar ogen zat ze op de rand van het bad. Als ouder zijnde is dat pijnlijk. Je wil niet dat je kind het niet naar haar zin heeft. Fleur was heel bang dat we weg zouden gaan. En dat terwijl ik altijd een boekje lees in de ‘kantine’ als zij in het water ligt. Waar de angst vandaan komt, is voor ons een klein raadsel. Misschien kwam het omdat Kev die week op ski-vakantie was. Of zat ze niet lekker in haar vel. Deze week ging ze met tegenzin naar de les. Ik bleef even wat langer kijken en mocht toen van haar wel even een kopje thee gaan drinken. Een kwartiertje later kwam ik terug en had ze een grote glimlach op haar gezicht. Ze had het weer naar haar zin en stak haar duimpje omhoog toen ze me zag. Toen ik vroeg of het goed was als ik weer even wegging, vond ze dat geen probleem. Tevreden stapte ze na de les uit het water en had ze het reuze naar haar zin gehad. Kind blij, mama blij ;).

Favoriet gevoel – 200 likes voor mijn AD verhaal

img_7040

Bij mijn favorieten van vorige week vertelde ik je al dat ik naar Spijkenisse ging voor een verhaal. Het artikel ging over een vrouw die een eigen autogarage heeft. Ze is twee jaar lang gefilmd samen met 8 andere voor een documentaire. Ik mocht haar interviewen voor een artikel. Een dag later stond het in de krant en op de Facebookpagina van AD Voorne-Putten. Ik vond het supertof dat mijn verhaal ruim 200 likes kreeg. Hoe gaaf dat andere mensen, onbekenden, je verhaal interessant genoeg vonden om een like te geven. Ik was er heel blij mee en kijk met een goed gevoel op dat verhaal terug. Op naar nog meer van zulke verhalen!

Wat zijn jou favorieten van afgelopen week? En heb je zelf nog leuke plannen voor het weekend?

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s