Vrijdag Favorieten: 25

De favorieten van afgelopen weken is een vast item op de vrijdag. Ik vind het leuk om de meest speciale momenten of iets waar ik heel blij mee ben te delen. Elke week laat ik je mijn drie of vier favorieten zien.

Favoriete moment – Diploma voor Brownie

img_7025

Na lang zwoegen heeft Brownie woensdag zijn tweede diploma gehaald. Eerder was ie al voor z’n puppycursus geslaagd. Nu beheerst hij ook (volgens zijn diploma :p) de basis. Brownie is het liefste knuffelhondje dat er bestaat. Hij kroelt het liefst de hele dag en springt uit het niets bij je op schoot voor een beetje aandacht. We hebben alleen sterk het gevoel dat ie een beetje last heeft van adhd. Hij is behoorlijk druk en enthousiast, vooral Fleur d’r oma’s vindt ie geweldig. Als die binnenkomen, krijgen ze geen moment rust. Iets waar nog even op geoefend moet worden. Maar voor nu zijn we super trots op onze kleine jonge. Toch weer een diploma in the pocket!

Favoriete bezigheid – Artikelen schrijven

img_7020

Het klinkt misschien heel gek, maar ik vind het heerlijk om voor het AD te werken. Sinds enige tijd schrijf ik ook grotere stukken voor de regio’s Voorne-Putten en Hoeksche Waard. Ik blijf het heel bijzonder vinden om mijn naam bij een artikel in de krant te zien staan. Ik ben dan oprecht trots op het stuk dat ik geschreven heb. Afgelopen week was ik op een basisschool in Numansdorp. Vanwege de Nationale Voorleesdagen stond de dubbeldekker van Fiep Westendorp het op schoolplein. Het was zo leuk om het enthousiasme van de kinderen te zien en met ze te praten. Echt het allerleukste om te doen. En vandaag ben ik ook op pad voor een verhaal in Spijkenisse.

Favoriete nagelstylist – M’n vriendinnetje

img_7026

Met de kerst kreeg mijn beste dinnetje Marlies een lamp van Pinkgel om je nagels mee te doen. Ze vroeg of ik het ook een keer wilde proberen en daar ging ik maar al te graag op in. Als een echte nagelstyliste vijlt ze eerst m’n nageltjes, mag ik dan een leuk kleurtje kiezen en gaan mijn vingers meerdere keren onder de uv-lamp. Dat we al gauw een uur bezig zijn geeft niks, is heerlijk om even samen te kletsen en lachen. Ik vind het ideaal, op de foto zit het kleurtje er al 8 (!) dagen op. Een gewoon lakje had ik er allang afgehaald, om over de vele chips nog maar te zwijgen. Volgende week mag ik weer langs en mag ik wat nieuws kiezen. ik kan niet wachten.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Vrijdag Favorieten: 25

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s