New Start

Het is misschien een maandje later dan ik vooraf bedacht had, but guess who’s back, back again, i am back tell a friend. Al veel vaker heb ik me voorgenomen weer te gaan schrijven, maar dit keer ben ik goed voorbereid. Ik ga het ietsje anders pakken dan voorheen. En ik schrijf niet meer alleen…

new-beginning

Ik heb besloten dat er niet elke dag meer een nieuw artikel online komt. Ik wil graag wat vooruit werken, zodat ik weet wanneer ik wat online willen hebben. En mocht ik een keer geen zin hebben of gewoon totaal mijn inspiratie kwijt zijn, dan maakt dat niet uit. Het thema van Young Mom Thoughts blijft uiteraard hetzelfde. Mijn kleine meid, al is ze flink gegroeid en veranderd sinds de laatste keer dat ik wat schreef, is mijn inspiratiebron. Maar ook wil ik meer aandacht aan receptjes en mode besteden.

Ook komt er elke week een artikel van Marlies online. Ze heeft al vaker als Tante Lies op Young Mom geschreven. Elke woensdag kan je een artikel van haar verwachten. Marlies is naast tante ook lerares, dus ze zal ook schooldingen bespreken of delen wat zij meemaakt of tips geven. Maar verwacht ook verhalen over kinderen of recepten. Ze is gewoon heerlijk divers, ideaal dus.

Hieronder vind je het schema van wie wanneer schrijft. Alleen de vrijdag staat voor mij vast dan schrijf ik de Vrijdag Favorieten. Verder schrijf ik over wat ik meemaak en wat ik leuk. dat veranderd dus niet. Op maandag en donderdag komt er dus niks online, tenzij er iets is wat ik heel graag gelijk wil delen. Wie weet komt er over een tijdje weer elke dag wat online. Maar voor nu gaat het er zo uit zien 🙂

Maandag
Dinsdag Frederique
Woensdag Marlies
Donderdag
Vrijdag Vrijdag favorieten
Zaterdag Frederique
Zondag Frederique

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “New Start

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s