Weekly Diary: 13

Het is weer maandag, dus dat betekent tijd voor een nieuwe Weekly Diary. Afgelopen week werkte ik bij het AD en Tzorg en gingen we een weekendje weg naar Ouddorp. Kijk mee!


 

Maandag
Fleur was maar wat blij toen ze maandag weer naar school toe mocht. Ze vond dat het weekend te lang geduurd had en wilde dolgraag naar school. Nadat ik haar naar school had gebracht, liep ik door naar de trein om naar de redactie van het AD te gaan. Kevin z’n moeder haalde Fleur uit school, omdat wij niet op tijd terug waren. Toen we allebei thuis waren deden we boodschappen en daarna haalde we Fleur weer op. Nadat we nog wat gedronken hadden bij Kev z’n ouders gingen we richting huis. Ik ging niet naar de Weight Watchers, daarvoor aten we te laat. Een weekje kon ik wel missen, zeker omdat ik die week ervoor -1.2 kilo op de weegschaal had zien staan ;).

Dinsdag
Sinds een lange tijd was ik afgebeld voor het AD, er stonden te veel advertenties op mijn pagina. Mijn moeder bracht Fleur vandaag naar school. Ik mocht niks zeggen, want Fleur wilde zelf alles aan oma laten zien. Kev had middagdienst dus de ochtend waren we lekker samen. We ontbeten gezellig samen en daarna liep ik sinds lange tijd weer een rondje hard. Dat viel best wel tegen, maar het voelde goed toen ik klaar was. Na het douche maakte ik het huis schoon en liep ik een groot rondje met Brownie. Om 14.00 uur was het tijd om Fleur van school te halen. We speelden samen, totdat ze ons buurmeisje in de voortuin zag staan. Om 18.00 uur gingen we richting mijn ouders waar we gezellig bleven eten. Even na half acht waren we alweer thuis, want Fleur moet natuurlijk gewoon op tijd naar bedje toe. Ik keek Heel Holland Bakt terug, kan ik mooi kijken als Kev aan het werk is.

Woensdag
Ik begon de dag op de redactie van het AD. Ik werkte een beetje door, omdat ik ’s middag nog naar een adresje van Tzorg toe moest. Toen ik thuis was, at ik snel twee crackers en toen ging ik richting het adresje. Om half 6 was ik weer thuis, ik haalde gelijk Fleur op bij mijn schoonouders (Kev had weer middagdienst) en we aten met z’n tweetjes. Na het eten, ging Fleur onder de douche en daarna was het bedtijd. Ik keek een aflevering van de Gilmore Girls en dook vroeg mijn bed in.

Donderdag
Afgelopen dinsdag wilde Fleur met een vriendinnetje uit haar klas thuis spelen, ze had tegen dat meisje gezegd waar ze woonde zodat ze langs kon komen met haar mama. De meiden hadden geen idee dat ze dit ook even met de moeders moesten overleggen en waren dan ook beide van streek toen ze niet konden spelen. Ik wist pas ’s avonds dat ze samen hadden willen spelen. Dus we hadden nu met het meisje en haar moeder afgesproken dat ze na school bij ons thuis gingen spelen.  Hierna ging ik snel door naar mijn eerste adresje van Tzorg en vervolgens naar de tweede. Om 15.00 uur was ik thuis waar ik twee vrolijk spelende meisjes aantrof. Wat waren ze blij dat ze eindelijk samen konden spelen. Toen ze werd opgehaald door haar ouders, maakte ik snel een zomerse salade, het weer paste er best bij. Toen Fleur op bed lag, pakte Kev en ik alvast wat spulletjes voor Ouddorp waar we dit weekend heen gingen.

Vrijdag
Ik bracht Fleur naar school en ging daarna door naar mijn eerste adresje van Tzorg. Om 15.30 uur ging ik snel richting huis, waar Kev al druk bezig was de spullen in de auto te laden. Kev z’n opa en oma hebben een stacaravan in Ouddorp staan waar we af en toe dankbaar gebruik van maken. In de caravan kleurden Fleur en ik en daarna maakte ik tosti’s voor ons klaar. Kev ging rond 21.00 uur naar zijn werk, die had nog een nachtdienst te gaan en ik keek een beetje tv voordat ik het bed indook.

Zaterdag
Terwijl Kev op bed lag, deden Fleur en ik lekker rustig aan. We speelden wat en daarna ging Fleur in bad. Toen we allebei aangekleed waren en een klein rondje met Brownie gelopen hadden, gingen we richting het centrumpje van Ouddorp toe. We liepen een rondje langs de winkels en keken bij de verschillende bandjes die vandaag optraden. We lunchten op het terras in de zon. Fleur nam poffertjes met slagroom en ijs en genoot hier zichtbaar van. Hierna gingen we terug naar de caravan waar Kev net wakker was geworden. Terwijl hij ging douche, gingen wij met z’n tweetjes naar een grote speeltuin hier vlakbij. Hier is een grote zandbak, verschillende schommels, glijbanen en trampolines. Fleur had het goed naar haar zin en tegen sluitingstijd liepen we terug naar de caravan. We maakten ons klaar om bij een vriend van ons te gaan eten, die woont hier in Ouddorp. Het was een gezellige avond en even na middernacht waren we weer thuis.

Zondag
Het zonnetje scheen heerlijk, dus we ontbeten lekker in de tuin. We speelden spelletjes en deden gek met Brownie. ’s Middag betrok het weer een beetje, dus verplaatsende we ons naar binnen. Fleur speelde met haar pop, Kev deed een spelletje op de computer en ik las een tijdschrift. Een prima zondag wat betreft ons drie. Om 18.00 uur was dezelfde vriend als zaterdag bij ons en gingen we richting de snackbar. Wat nog best even zoeken was, omdat niet alles hier open is op zondag. De snackbar had een leuke speeltuin waar Fleur zich prima in kon vermaken. Na een ijsje was het weer tijd om richting huis te gaan. We legden Fleur op tijd in bed, die avond ervoor was het wel heel laat geweest. Samen keken we nog een filmpje voor we zelf naar bed gingen.

 

Het was een heerlijk weekje, die we fijn afsloten in Ouddorp. Vandaag zijn we nog even in Ouddorp voor we weer richting huis gaan. Mijn vader is vandaag jarig, dus daar gaan we vanavond naar toe. Verder werk ik deze week weer bij Tzorg en het AD. Voor nu nog geen plannen voor het weekend, maar dat kan zo veranderen bij ons ;). Fijne week allemaal!

 

Liefs,

 

Frederique

Advertentie

2 gedachtes over “Weekly Diary: 13

 1. crijneveen zegt:

  Dus dat betekend??? Dus dat betekent

  Met vriendelijke groet,

  Cock Rijneveen
  Coördinator

  [cid:image001.jpg@01CC2040.6F6445E0]

  AD Rotterdams Dagblad
  redactie Hoeksche Waard/Voorne-Putten

  T
  M
  E

  +31 (0)10 – 400 4202
  +31 (0)6 – 27329852
  c.rijneveen@ad.nl

  Central Post Delftseplein 27-K, ingang West | 3013 AA Rotterdam |
  Postbus 2999 | 3000 CZ Rotterdam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s