Vrijdag Favorieten: 24

Een dag later dan gepland, maar dat komt doordat het internet het niet optimaal doet. Beetje lastig om dan wat aan je blog te doen. Vandaag deel ik mijn drie favoriete van afgelopen week.

Favoriete verassing – Barbecueën op het strand

img_6248

De opa en oma van Kevin hebben een stacaravan in Ouddorp staan en eens in de zoveel tijd gaan we daar een dagje en nachtje heen. Donderdag nadat ik klaar was bij het AD en Tzorg zouden we weggaan. ’s Ochtends had ik al snel kleren en toiletspullen klaargelegd zodat we om 16.30 uur gelijk konden vertrekken. Toen ik thuis kwam lagen alle spullen al in de auto en konden we gelijk weg. Wat ik niet wist was dat Kev een koelbox en tas vol met lekkers gevuld had. Eenmaal bij de caravan ruimden we snel onze spulletjes op en vertrokken op de fiets richting het strand. Kev had aan alles gedacht, groot kleed, tentje, speelgoed voor Fleur en allemaal lekkere dingetjes. Het was een heerlijke verassing om zo relaxed het weekend te beginnen. We waren nog even bang dat het zou gaan regenen, maar gelukkig had Buienradar het weer eens mis ;). 

Favoriete Fleur moment – Stift tatoeages

img_6202

Afgelopen zondag aten Fleur en ik gezellig bij mijn broer en Elifa. Fleur had haar eigen tasje met speelgoed en kleurtjes bij zich. Na het eten kwam ze met idee dat ze tatoeages bij ons wilde maken, met stift wel te verstaan. Mijn broer had een heuse sleeve vol met bloemen, prinsjes en zonnetjes. Ook Elifa en ik werden versierd. Ze kon er geen genoeg van krijgen, al werden na verloop van de tijd de tekeningen steeds groter, dikker en met meer krassen. Zelf had ze geen tatoeages, want ze had al plaktatoeages daar staat stift natuurlijk niet mooi bij. Gelukkig waren het geen watervaste stiften en waren ze na een douchebeurt al verdwenen.

Favoriete dagje weg – Ouddorp

img_6241-2

Gisteren zijn we met z’n drietjes op de fiets naar het centrumpje van Ouddorp geweest. We hebben een beetje gewinkeld, kochten wat leuke knutselspulletjes voor Fleur. We konden natuurlijk niet zonder lege handen vertrekken. Fleur en Kev aten een lekkere hotdog en we zaten heerlijk in het zonnetje. Toen het weer wat minder werd, zijn we een restaurantje ingedoken om wat warms te drinken. Het was heel gezellig om even met z’n drietjes weg te zijn en leuke dingen te doen. Het is super lief van opa en oma dat we af en toe gebruik mogen maken van de caravan. Ik had nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden toen we een paar jaar geleden hier voor het eerst heen gingen. Nu vind ik het heerlijk om hier even uit te waaien en even weg te zijn. Fleur noemt het dan ook een mini vakantie.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s