Vrijdag Favorieten: 21

Favoriete gevoel – Trots op mijn kleine meid

IMG_6098

Wat was ik trots toen Fleur afgelopen maandag voor het eerst naar school ging. Wat deed ze het goed en belangrijker nog, ze vond het leuk. Zo leuk dat ze de volgende dag juichend wakker werd, omdat ze weer naar school mocht. De hele week ben ik al ontzettend trots op haar. Ze doet het zo goed en alles met evenveel enthousiasme. Ik wist niet dat mijn meisje al zo groot en zelfstandig kon zijn en dat maakt me ontzettend trots. Ook nu ik dit typ komt er een grote glimlach op mijn gezicht. En ook leuk , dinsdag stonden we met z’n tweetjes in de krant! Wel zo handig met een opa en mama die bij het AD werken ;).

Favoriete Fleur momentje – Samen vrij

IMG_6103

Woensdag waren we allebei een dagje ‘vrij’. Ik hoefde niet te werken en besloot om Fleur lekker een dagje thuis te houden, het was immers heerlijk weer. Uiteraard heb ik dit dinsdagmiddag netjes bij haar juf gemeld. We zijn samen naar de Surfplas geweest, dat is een klein strandje/meertje bij ons in de buurt. Terwijl we op de fiets zaten, zei ze de hele tijd hoe fijn ze het vond om samen een dagje vrij te hebben. Fleur heeft heerlijk in het water geplonsd en met het zand gespeeld. Ik had natuurlijk ook wat lekkers bij me, dus we hebben ons prima vermaakt. Die avond sliep ze dan ook als een roosje.

Favoriete bezigheid – Bloggen

im-back

Ik kan oprecht zeggen dat ik het bloggen de afgelopen maanden gemist heb. Maar tevens wist ik gewoon even niet meer waar ik over moest schrijven. Het voelde een tijd als een soort druk om elke dag wat op mijn blog te posten. En ik vond het dan ook heel vervelend als er een dagje niet een post online kwam. Maar nu vind ik het schrijven gewoon weer leuk en kost het me ook geen moeite. Ik ben de afgelopen tijd druk bezig geweest met onderwerpen te bedenken en vooruit te schrijven. Dit kan natuurlijk niet bij alles, zoals bij de vrijdag favorieten of de weekly diaries, maar het scheelt voor mij dat ik weet dat ik nog wat achter de hand heb. Ook heb ik besloten het niet erg te vinden als er een dagje even niks online komt. Soms heb ik er echt even geen tijd voor of gewoon geen zin in, dat kan ook gebeuren. Voor nu ben ik ontzettend blij dat ik het weer opgepakt heb en voelt het schrijven weer super fijn!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s