Summer Highlights: 1

Nu met dit regenachtige weer neem ik jullie voor eventjes mee terug naar de maanden juni en juli. Er is namelijk meer dan genoeg gebeurd sinds de laatste keer dat ik geblogd heb. Ik neem jullie mee op onze vakantie naar Lanzarote, de dag waarop ik dan ein-de-lijk mijn diploma in ontvangst mocht nemen, de bruiloft van mijn broer en & Elief en met als afsluiter Fleurs 4e verjaardag. Vandaag het eerste deel met onze vakantie en mijn diploma-uitreiking.

Lanzarote vakantie


Op 7 juni vertrokken we met z’n drietjes voor twee weken naar Lanzarote. We hadden een super leuk appartement bij het zwembad, ideaal. Vanaf ons terras was je binnen 5 meter in het bad. We hebben ontzettend genoten, zijn op twee avonden na alleen maar uit eten geweest en hebben ons prima vermaakt. De eerste paar dagen lagen we of bij het zwembad of aan het strand. Daarna hebben we onze huurauto opgehaald en het eiland verkent toen het weer even wat minder lekker was. Zo zijn we in de cactus tuin geweest, hebben we de ondergrondse grotten van Lanzarote verkent, gewinkeld op de grote markt in Teguise en hebben we de meest leuke (eet)plekjes ontdekt.

Het was een heerlijke vakantie, waarbij we deden waar we zin in hadden. Na een dagje strand of zwembad legden we Fleur na het douchen even op bed en zaten wij met een wijntje en een schaaltje chips in het zonnetje op ons terras. Ik ben heerlijk uitgerust en heb vijf boeken uitgelezen, lezen doe ik thuis vrijwel nooit dus dat is echt iets wat ik graag op vakantie doe. We zaten op zo’n tien minuten lopen van het stadje, er zaten genoeg leuke restaurantjes en cocktailbarretjes en uiteraard ging Fleur overal mee naar toe. Namen we nog een cocktailtje, had Fleur haar eigen grote glas milkshake vol met rietjes en glitterstokjes. De twee weken vlogen voorbij en alle drie vonden we het heel jammer dat we weer naar huis moesten. Wat was het fijn en wat hebben we genoten met z’n drietjes.

Ik heb gevlogd op Lanzarote, dus heel snel volgen mijn allereerste vlogs!

Diploma-uitreiking


Op de aller, aller, aller laatste schooldag van dit jaar, mocht ik dan eindelijk mijn diploma in ontvangst nemen. Na ruim twee jaar hard zwoegen, een hoop tranen en stress, was het dan zo ver. Naast Fleur en Kevin, nam ik mijn ouders, mijn beste vriendinnetje Marlies en mijn broer en Elifa mee. Zij weten wat ik doorstaan heb en ik wilde het met niemand liever delen.

Doordat het afstuderen zo’n gedoe was geweest, kende ik welgeteld 1 iemand op de hele uitreiking. Ook voor hem was ik de enige bekende, dus samen met ons prachtige afstudeerhoedje liepen we de zaal in. Ik hoorde mijn familie boven iedereen uit hard roepen en klappen. Na een lange tijd wachten, mijn achternaam begint namelijk met een R, was ik dan eindelijk aan de beurt om mijn diploma te ondertekenen. Fleur en Kevin stonden er vlak bij en ik kreeg een hele dikke knuffel van Fleur toen ik mijn papiertje vasthad. Ik voelde me mega trots dat ik dit moment met hen mocht delen en vanaf het moment dat ik zwanger bleek te zijn, wilde ik niets liever dan hier staan en mijn dochter trots maken. Toen we allemaal getekend hadden, mochten we ons hoedje weggooien. Ik gooide zo hard ik kon mijn hoed weg en had niet meer de behoefte om hem op te pakken. Zo klaar was ik er mee ;). Daarna hebben we met z’n allen nog wat gedronken en wat lekkere hapjes gegeten.

Kevin heeft mijn diploma zelfs toen we thuiskwamen ingelijst, hier had ik immers hard genoeg voor gewerkt. Inmiddels is het papiertje uit de lijst, maar ik ben er nog steeds super trots op.

Liefs,

Frederique

 

 

Advertentie

Een gedachte over “Summer Highlights: 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s