Brief voor jou <3

IMG_5746

Lieve Fleur,

Vandaag is het dan zo ver en ga je voor het eerst naar school toe. Wat zijn de afgelopen 4 jaar ontzettend snel gegaan en wat ben ik ongelofelijk trots op je. Je bent zo groot en (eigen)wijs geworden. Ik vind het nog wel een beetje vreemd dat mijn kleine meisje helemaal niet zo klein meer is. Het viel me van de zomer ineens op, toen we op vakantie waren. Wat ben je al groot en wat heb je een lange benen. Je hebt altijd je woordje klaar, wat eerlijk gezegd af en toe ook erg vermoeiend is.

Je bent ontzettend leergierig, je wilt alles weten. Hoe, wat, waarom? Daarom weet ik zo zeker dat je het naar je zin zult hebben vandaag en alle andere dagen op school. Al vind ik het wel heel prettig om je af en toe een dagje lekker bij me thuis te houden, dat kan nog nu je 4 bent. Ik ben heel benieuwd hoe snel je nu nog groter en wijzer wordt. Ik kan me haast niet voorstellen dat je over iets meer dan een jaar al begint met je eerste letters te lezen en te schrijven.

Maar wat ben ik trots op jou. Je tovert altijd een glimlach op mijn gezicht als ik over je praat. Ik had me 4 jaar geleden niet kunnen bedenken dat het moederschap zo mooi kon zijn. En wat ben ik blij dat ik al deze momenten met jou mee mag maken. Je mag troosten als je pijn hebt of je vervelend voelt, hard mag lachen om je gekke grapjes en mag wegsmelten als je zegt hoeveel je van me houdt. Ik hou ontzettend veel van je en ik ben dankbaar dat ik jou heb. Ik zal er altijd voor je zijn.

Mijn lieve meid, ik hoop dat je vandaag veel plezier zult hebben op je eerste dagje. Vanmiddag sta ik je op te wachten op het speelplein. Ik kan niet wachten om al je verhalen te horen en om kennis te maken met je nieuwe vriendinnetjes. En ook als je dag niet zo leuk was, ben ik er.

Dag mijn kleine schat wat wordt je toch groot!

Liefs,

Mama

Advertentie

2 gedachtes over “Brief voor jou <3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s