Favorieten van afgelopen week

 

Een dagje later dan normaal, maar ik wilde ze toch graag nog even met jullie delen: mijn favorieten van afgelopen week. Kijk mee!

Favoriete Fleur moment – Samen winkelen

IMG_5719

Een tijdje geleden hebben we mijn auto verkocht. Ik reed er heel weinig mee, maar het was een zware auto wat veel wegenbelasting betekende. Nu doe ik alles op de fiets. En dat vindt Fleur eigenlijk nog leuker dan met de auto. Ik neem haar overal mee naar toe, al is het maar voor een kleine boodschap. Zo ook gister toen we naar het winkelcentrum gingen. samen hand in hand door de winkels. Uiteraard moesten we even naar binnen bij de speelgoedwinkel. En toen ze Nijntje in een auto zag zitten, moest ze erbij zitten. Al snel zat er een centje in de auto en ‘reed’ ze een stukje met Nijntje mee. Heerlijk om samen weg te zijn.

Favoriete Fleur moment 2 – Peuterdansen

IMG_5693

Afgelopen dinsdag ging mijn moeder mee naar het dansen van Fleur. Samen keken we naar Fleur en de andere kindjes en hun dansmoves. Ging de juf even een ander liedje opzetten of wat pakken, dan kwam Fleur aangerend om mee even een hele dikke knuffel te geven. Dat is altijd een heerlijk momentje waar ik geen genoeg van kan krijgen. Na de knuffel rent ze snel weer terug naar de andere kindjes om weer verder te dansen. En dat herhaalt ze een paar keer, wat ik helemaal niet erg vind 😉

 

Favoriete ontdekking – Albert Heijn sushi bowl

IMG_5700

Afgelopen dinsdag had ik net mijn trein gemist, alle tijd om de winkeltjes op Rotterdam Centraal te bekijken. Ik besloot al snel wat lekkers te halen bij de AH To Go. Sinds twee weken eet ik haast geen brood meer, dus een lekker broodje halen was even geen optie. Mijn oog viel al snel op sushi, dat is immers al snel goed. Voor 2,50 besloot ik de sushi bowl met ei & avocado mee te nemen. Eenmaal thuis bleek het een goede keuze te zijn geweest. Ik nam wel wat meer sojasaus dan er bij zat, want dat is altijd zo weinig. Het smaakte lekker en het vulde goed. Zeker een aanrader dus!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s