Weekly Diary: 9

Daar ben ik weer met mijn Diary van afgelopen week. Ik heb een hele gezellige week gehad. Ik ben met Fleur lekker weggeweest, ging met mijn broer mee om zijn trouwpak te passen, maar het hoogtepunt was toch mijn examenfeestje van afgelopen zaterdag.

Maandag
Afgelopen maandag hoefde ik helaas niet te werken, ik werd weer eens afgebeld. Dus hebben we er een gezellig thuisdagje van gemaakt. We haalden met z’n drieën boodschapjes en hebben daarna lekker geluncht voordat Kev om 14.00 uur aan het werk moest. Ik speelde met Fleur en maakte schoon in huis. We aten gezellig bij mijn ouders en rond half negen waren we weer thuis en heb ik Fleur op bedje gelegd. Daarna keek ik naar Teen Mom 2, mijn guilty pleasure, voordat Kev weer thuis kwam.

Dinsdag
In de ochtend deden we niet veel bijzonders. Ik speelde met Fleur en ruimde een beetje op. Om 14.00 uur gingen we richting de dansschool. Fleur zit sinds een paar weekjes op kleuterdansen en ze vindt het fantastisch. Terwijl Fleur aan het dansen was, haalde ik wat boodschapjes en ging ik langs wat winkeltjes in de stad. Een uurtje later haalde ik Fleur weer op. We hadden nog geen zin om naar huis te gaan en besloten nog wat te drinken in de stad. Fleur een Fristi met een mini donut en ik een lekkere latte machiatto. Toen we thuis kwamen, waren onze buurmeisjes in de voortuin aan het spelen en moest Fleur uiteraard even meespelen. Een uurtje later haalde ik haar weer op en gingen we richting mijn schoonouders, waar we gezellig bleven eten. Rond half negen waren we weer thuis en na een kort filmpje was het voor Fleur tijd om naar bedje te gaan.

Woensdag
Ik maakte een begroting voor de wedding cupcakes, wel zo handig als je ongeveer weet wat je allemaal nodig hebt en hoeveel het kost. Ook stuurde ik mijn urenlijst naar het AD, altijd fijn om salaris te krijgen ;). ’s Middags gingen we met z’n drietjes naar Rotterdam toe. We zijn even langs de Primark geweest om nog wat zomerkleding voor Fleur te kopen en Kevin vond een mooi pak bij de WE. Is ook Kev bijna klaar voor de bruiloft. We lunchten met z’n drietjes gezellig bij de Delifrance, waar Kev en ik een soepje namen en Fleur een tosti. Eenmaal thuis speelde Fleur weer met de buurmeisjes.

Donderdag
We moesten ’s ochtends een beetje zachtjes doen, omdat Kev nachtdienst had gehad. Omdat het best aardig weer was gingen we met de fiets naar een speeltuin toe. Na dik een uur hadden we het wel een beetje gehad en besloten we nog een eindje te fietsen. Bij Vlietzicht, een leuk restaurantje aan het water maakte we een korte stop. Fleur at een ijsje en ik dronk een colaatje. Toen we thuis kwamen, was Kev ondetussen ook wakker. Na het eten gingen Fleur en ik even langs mijn ouders waar ook mijn broer en zijn vriendin waren.

Vrijdag
De enige dag dat ik wel aan het werk was afgelopen week. Ik schreef voor Rotterdam stad en na een paar uurtjes was ik klaar. Ik besloot vervolgens de tijdelijk trap bi het Groot Handelsgebouw te beklimmen. Is toch dicht bij werk en ik wilde dat nog graag doen voordat we op vakantie gaan. 180 treden verder, klinkt misschien niet veel, maar ik was blij dat ik boven was en eindelijk van het uitzicht kon genieten. Ik vond het heel leuk en heb lekker de tijd genomen om foto’s te maken en te genieten.Eenmaal thuis haalden we alvast boodschappen voor zaterdagavond en aten we lekker makkelijk patatjes.

Zaterdag
Terwijl Fleur bij het overbuurmeisje aan het spelen was, maakte ik cakepops voor mijn feestje. Ik vond het wel leuk om wat lekkers te maken. Toen ik eindeljk klaar was, want het duurde veel langer dan gedacht. Versierden Kev en ik snel het huis en de tuin een beetje. We haalden Fleur op en gingen naar de verjaardag van Kev zijn oom in Spijkenisse. Na de verjaardag brachten we Fleur naar mijn ouders, waar ze bleef slapen. We haalden Marlies op en gingen naar de Surinaamse broodjeswinkel om lekkere broodjes te halen. Na het eten, kon het feestje beginnen. We hebben enorm met het weer geboft, want ze voorspelde heel veel regen, maar we konden het feestje lekker in de tuin vieren. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad met mijn lieve vrienden en ik vond het super leuk.

Zondag
Helaas stond de wekker alweer veels te vroeg, 10.00 uur wel te verstaan, maar opstaan viel niet mee kan ik je vertellen. Rond half twaalf haalden mijn ouders me op en gingen we met mijn broer richting Rotterdam. Eindelijk was zijn pak klaar en mijn broer gaan passen. Het ston hem geweldig en ik kan niet wachten tot de grote dag. Het pak moest hier en daaar nog een beetje ingenomen worden en de volgende keer mag hij het pak mee naar huis nemen. Om te vieren dat het pak zo mooi was dronken en aten we wat lekkers bij Scharrels en Sschuim. Toen Fleur en ik thuiskwamen, was Kev al druk bezig met het huis op te ruimen en schoon te maken. Een uurtje later gingen we naar mijn ouders waar we aten. We gingen op tijd naar huis, want we waren erg moe.

Het was een leuk weekje, waarin ik veel heb gedaan met mijn kleine meisje. Mijn feestje was enorm geslaagd en het was leuk om iedereen weer te zien en bij te kletsen. Ook vond ik het super leuk om mijn broer in zijn trouwpak te zien. Het gaat nu echt opschieten.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Weekly Diary: 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s