Vrijdag Favorieten: 18

Favoriete Fleur momentje – schommelen

IMG_5257

Afgelopen week ging ik met Fleur naar de speeltuin toe. We zijn er ruim anderhalf uur geweest. Als je nu denkt, o dan zijn ze samen op het klimrek geweest, op de wip, de glijbaan en de zandbak, nou dan heb je het mis. Fleur heeft alleen maar geschommeld. Gelukkig is het een grote speeltuin en hebben ze vier verschillende schommels, dus liepen we nog een klein beetje. Een kinderschommel, een gewone schommel en twee schommels waarbij je in een mand ligt. Toen ik het koud kreeg, en aandrong om weg te gaan, wilde Fleur het liefst nog blijven. Ze heeft ook een schommel in de tuin, maar die is lang niet zo leuk als die in de speeltuin. Iets zegt me dat we snel weer naar de speeltuin, nouja speeltuin, de schommels toe gaan.

 

Favoriete aankoop – Rosé kleurige oorbelletjes

IMG_7066

Ik vergeet vaak oorbellen in te doen, dus draag ik vaak knopjes dat vind ik een stuk leuker dan lege gaatjes. Alleen die knopjes verdwijnen bij mij altijd zo snel. Heeft iemand anders daar ook last van? Ik ben gek op mijn rosé kleurige horloge en armband, dus wilde graag bijpassende oorbelletjes. Bij de juwelier vond ik twee paar, die ik gelijk mee naar huis wilde nemen. En sindsdien draag ik ze elke met veel plezier.

Favoriete vooruitzicht – Pakkenjacht

suit_inc-700x424

Aanstaande zondag is het zo ver dan ga ik samen met mijn broer op zoek naar een pak voor zijn bruiloft. Ik heb er super veel zin en kan niet wachten om mijn grote broer in een mooi pak te zien. Mijn moeder en de zus van Elifa gaan ook mee. We hebben een stukje stof van de jurk van Elifa, dus we gaan naar een pak op zoek dat daar perfect bijpast. Ik heb al gezegd dat blauw mijn voorkeur heeft, dus hopelijk luistert ie een beetje naar zijn kleine zusje. Het is natuurlijk mijn taak om er voor te zorgen dat ie op zijn bruiloft er geweldig uitziet. Dus geen zorgen Elief, dat komt wel goed ;).

 

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s