Weekly Diary: 8

Na een weekje offline geweest te zijn, komen er deze week gewoon weer elke dag artikelen online. Vorige week zorgde hoofdpijn en scriptiestress ervoor dat ik er niet aan toe kwam om te schrijven. Mijn hoofd zat even te vol, maar hier ben ik weer met een gloednieuwe diary. Een beetje een saaie diary ik heb gewoon heel veel achter mijn laptopje gezeten afgelopen week.

Maandag
Ik was zondagavond helaas afgebeld door het AD, dus begon ik de dag gewoon thuis. Kevin moest een extra dagje werk i.v.m. een cursus. Fleur en ik begonnen de dag lekker rustig. We aten een broodje, keken een filmpje en daarna zijn we gaan douchen. Toen ik Fleur vroeg wat ze wilde doen was het antwoord simpel: eitjes verven. Ja Passen is vroeg dit jaar. Dus heeft mevrouwtje twee eieren geverfd en versierd. Daarna deden we boodschapjes en maakte ik een grote pan macaroni voor ons drietjes. Na eten gingen we op babybezoek bij Randy en Melissa. De dag ervoor was kleine baby Liam geboren, Fleur en ik konden niet wachten om langs te gaan,. Fleur vond het super spannend en interessant. Ze vond het nog te eng om Liam op schot te nemen, maar kijken en over zijn wangetje aaien vond ze fantastisch.. ook de cadeautjes aan Melissa geven vond ze leuk. het was heel leuk om kennis te maken met Liam, wat een lief en schattig jongetje.

Dinsdag
Dinsdagochtend werd ik wakker met hoofd- en buikpijn. En ik was niet alleen, ook Fleur voelde zich niet lekker. Ik probeerde wat aan mijn scriptie te werken, maar met een spugend meisje was dit niet mogelijk. Ik zette een filmpje op en samen zaten we onder een kleedje op de bank. Fleur was moe en na even kietelen, viel ze inslaap. Anderhalf uur later werd ze wakker. Nog steeds had ze nergens zin in, maar aan het eind van de middag was ze ineens genezen. Ze had zelfs trek in chips en snoepjes ;). ’s Avonds kwam Kevins moeder even op zieke bezoek. En hoewel Fleur zich beter voelde, ging het met mij nog niet helemaal goed. Ik besloot dan ook lekker vroeg m’n bedje in te duiken.

Woensdag
Ook vandaag hoefde ik niet naar de redactie van AD te komen, ik was weer afgebeld. Lang leven de advertenties. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het niet heel erg vond, want ik voelde me nog steeds niet helemaal goed. Om 10 uur werd Fleur door mijn moeder opgehaald, samen met opa en oma ging ze een dagje op pad. Ze gingen naar boerderij het Geertje waar allemaal kleine lammetjes waren. Ik heb de dag gebruikt om aan mijn scriptie te werken. Ik kreeg veel voor elkaar wat een fijn gevoel gaf. Na het eten haalde ik Fleur weer op bij mijn ouders. Na een theetje en een koekje gingen we naar huisje toe. Ik heb Fleur gelijk op bed gelegd, want ze was kapot van een dagje weg. Ook ik besloot weer vroeg naar bed te gaan.

Donderdag
Kevin was vandaag vrij, dus hij hield Fleur bezig, terwijl ik aan mijn scriptie werkte. Kev ging met Fleur naar zijn opa en oma toe. Toen ze terug kwamen, maakte ik het grote Hello Kitty huis van lego voor Fleur. Samen speelden we met de poppetjes, terwijl kev het eten maakte. We aten een broccoli ovenschotel, dat vond Fleur ook lekker, op de broccoli na dan ;). Toen Fleur op bed lag, keken Kev en ik twee afleveringen van Orange is the new black.

Vrijdag
Vandaag begon de dag wel op de redactie van AD. Om 13 uur was ik weer thuis. Precies op tijd om nog even met z’n drietjes te lunchen voordat Kev aan het werk ging. Fleur en ik speelden samen en tegen de avond zijn we naar mijn ouders gegaan waar we aten en spelletjes speelden. Toen ik tijdens het kleien zei dat we bijna naar huis gingen, vroeg ze of ze mocht blijven slapen , wat opa en oma natuurlijk helemaal niet erg vonden. En omdat ik nog steeds last van hoofdpijn had, lag ik om 22 uur lekker in mijn bedje.

Zaterdag
De wekker ging vroeg, want vandaag moest ik samen met Marlies weer werken bij Zwaluwen. We moesten allebei even wakker worden, maar het werken was super gezellig. Is altijd leuk als we samen zijn. Na het werk haalde ik Fleur op bij mijn ouders. Marlies kwam gezellig bij ons pannenkoeken eten, daar had ik al de hele week zin in. Marlies werd gelijk door Fleur in beslag genomen, want ze moest met alles spelen en van alles laten zien. Kon ik mooi pannenkoeken maken, na een uurtje bakken, konden we dan eindelijk aan tafel. Oor half negen lag Fleur op bed, want Lies en ik wilde de finale van ‘Wie is de Mol?’ zien. Een flesje Hugo en een zak chippies later was Kevin ook thuis. Met z’n drieën keken we een stukje van Najib Amhali.

Zondag
Zondag relax dag. Ik werkte aan mijn scriptie, ik maakte schoon en speelde met Fleur. Het was een dagje met lekkere broodjes en veel kopjes thee. Met z’n drietjes gingen we naar buiten waar we voetbalden. We aten bij mijn ouders, waar ook mijn broer en Elifa waren. Mijn moeder trakteerde ons op een driegangendiner dat er prima inging.. Na het eten bleven Fleur en ik nog even hangen. Rond half tien gingen we naar huis. Ik legde Fleur op bed en keek zelf nog even tv in bed voordat ik mijn ogen sloot.

Zoals ik al zei een saai weekje. Ik heb gelukkig veel aan mijn scriptie kunnen doen, ondanks dat ik me niet helemaal lekker voelde. Deze week hoop ik wat meer aan het werk bij het AD te zijn, ga ik weer aan de slag met mijn scriptie, komt een vriend van ons gezellig eten, is Kev z’n moedertje jarig en zondag gaan we kijken voor een trouwpak voor mijn broer, waar ik onwijs veel zin in heb. Fijne week allemaal!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s