Vrijdag Favorieten: 17

Favoriete moment – Lunch met de meiden

Sinds tante Lies vijf dagen voor de klas als juffrouw staat zien we haar wat minder. Wat een uitkomst is de voorjaarsvakantie dan. Uiteraard gingen we wat leuks doen met z’n drietjes. We hebben lekker en lang geluncht, ze hadden een speelhoekje voor Fleur, ideaal om bij te kletsen. En we hadden zeker veel om bij te kletsen. Het was heel gezellig en we hebben veel gelachen Fleur kwam steeds even bij ons gluren om vervolgens weer te gaan spelen, totdat haar Fristi en tosti er waren, want wat had ze een honger. Na de lunch deden we een rondje stad. Het was een hele leuke middag. Snel weer een date inplannen.

Favoriete spelletje – Kwartet

IMG_0547

Voor haar verjaardag had ze Kwartet gehad, maar dat lag eigenlijk sinds juli gewoon in de kast. We speelden af en toe wel eens een spelletje, maar nu spelen we het elke dag. Ze snapt precies hoe het moet en is zwaar teleurgesteld als ze niet wint. En nee, ik probeer echt niet expres van haar te winnen hoor ;). Vals spelen doet ze bij dit spelletje nog niet, is misschien ook wat lastiger. Spelen we Memory dan kan het ineens zijn dat ze kaartjes omdraait, als je even niet kijkt. Van wie zou ze dat toch hebben?

Favoriete boek – Live Love Run

ANNEMERELLIVELOVERun-2900008684012

lezen doe ik eigenlijk alleen maar als we op vakantie zijn. Ik zou graag veel meer willen lezen, maar kom daar op de een of andere manier niet aan toe. Voor het boek van een van mijn favoriete bloggers maak ik graag een uitzondering. Al gaat het lezen niet zo snel als anders, ik ben namelijk zo’n iemand die in een dag een heel boek uitleest. Ik lees heel snel en wil altijd dolgraag weten hoe het afloopt. Wellicht komt het doordat dit meer een informatief boek. Live, Love, Run gaat over hardlopen. Het boek bevat tips, leuke anekdotes, hardloopschema’s en recepten. Zeker een aanrader voor hardlopers, zowel beginnende als voor (halve) marathon lopers. Het boek heeft me geïnspireerd om weer te gaan lopen, afgelopen weken was ik even de lol van het hardlopen kwijt. Iets zegt me dat ik binnenkort gewoon weer lekker drie keer in de week hardloop.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s