Weekly Diary: 7

Maandag
Ik begon afgelopen week op de redactie van het AD. Rond 13.00 uur was ik weer in Vlaardingen, Kev en Fleur haalde me op van het station we gingen gelijk door om boodschappen te halen. Fleur zat nog geen vijf minuten in het winkelwagentje toen mevrouw per se een chocolade broodje wilde, wat papa en mama ook geen slecht idee vonden. Thuis de spullen opgeruimd en met Fleur gespeeld. Toen Fleur op bed lag keken Kev en ik Orange is the new Black.

Dinsdag
Ik was voor vandaag helaas afgebeld om te komen werken, dus ik was een dagje met Fleur. Toen ik Fleur d’r kamertje in liep zat werkelijk haar hele gezichtje onder het snot, op haar voorhoofd en in d’r wenkbrauwen. Ik heb Fleur gelijk onder de douche gezet. Ik schreef een blogje en maakte schoon. Rond half een gingen we met z’n tweetjes naar de kinderboerderij. Ik had nog een oud brood liggen, dus we gingen eerst de eendjes voeren. Daarna keken we bij de babygeitjes, de zwangere schapen en Roos het grote varken. Fleur speelde in het speeltuintje met de tractor en heeft daarna een tijdje op de trampoline gesprongen. Toen was thuis kwamen hebben we nog even samen gevoetbald, daarna was Fleur kapot. Fleur heeft anderhalf uur op de bank geslapen, ik maakte eten voor ons. Na het eten ging Fleur onder de douche en lekker slapen.

Woensdag
Fleur en ik maakte de paashaaskoeken die we maandag gekocht hadden. Uiteraard moest er daarna geproefd worden. We maakten er ook eentje voor papa en een voor oma. Daarna heb ik Fleur voor de tv gezet, zodat ik wat in huis kon doen. Daarna zijn we naar de winkels gegaan, we haalden wat boodschapjes en een bloemetje voor Kev z’n moeder. Die was dinsdagmiddag plotseling geopereerd, dus we gingen even langs om bij oma te kijken. Ook bracht ik mijn fiets naar de fietsenmaker voor een beurt. Toen Kev wakker was, hij had nachtdienst gehad, kwam hij ook even langs en zijn we daarna met z’n drieën naar huis gegaan. We aten gebakken aardappels, met worstjes en sla. Fleur wilde de sla niet, maar de komkommers, die ook groen zijn, gingen er wel goed in.

Donderdag
Ook vandaag hoefde ik niet te werken. Ik was helaas weer afgebeld. Fleur maakte een kleurplaat voor oude opa die in het ziekenhuis lag en waar we ’s avonds langs gingen. ik haalde m’n fiets weer op. Mijn stuurslot moest worden vervangen, maar dat moest besteld worden. Dus van de week kan ik nog een keertje terug. We aten makkelijk patatjes, want om 18.00 uur gingen we naar het ziekenhuis bij opa op bezoek. Daarna hebben Kev en Fleur me afgezet bij de Run2Day winkel waar Annemerel van Annemerel.com een boekpresentatie gaf over haar boek Live, Love Run. Het was super leuk en inspirerend. Ze is in het echt net zo leuk als op haar blog.

Vrijdag
Vandaag was ik wel aan het werk. Ik werkte snel waardoor ik op tijd klaar was. Kev was met zijn vader naar de Motorbeurs in Utrecht en Fleur was met oma, oude opa naar huis aan het brengen vanuit het ziekenhuis. Ik haalde m’n favoriete broodjes en kokos op het station en ik wandelde lekker naar huis vanaf station Vlaardingen. Niet vanaf Rotterdam hoor, zo sportief ben ik ook niet ;). ’s Avonds aten Fleur en ik bij mijn ouders. Toen Kev thuiskwam keken we nog een aflevering van Orange is the new Black en daarna ging ik naar bed.

Zaterdag
Vandaag werkte ik samen met Marlies bij Zwaluwen. Haar neefje hielp ons vandaag mee, die wilde graag een keertje komen kijken. Kev en Fleur kwamen ook gezellig even langs om wat te eten. Toen we thuis waren hebben we niet veel bijzonders gedaan. Ik maakte broodjes hete kip, voor Fleur wat minder heet. We keken wat tv en ik speelde met Fleur. Een relaxt avondje dus.

Zondag
Kev had ochtenddienst en was al weg toen Fleur wakker werd. Ze kroop lekker bij me in bed en na even knuffelen gingen we toch maar douchen. Na ons ontbijtje gingen we weer naar boven om op Fleurs kamertje te spelen. We speelden met Pinypon, dat zijn kleine poppetjes die Fleur fantastisch vindt. Ik draaide liedjes van Frozen op mijn telefoon en speelde dat dan na met de poppetjes. Iets zegt me dat we dat van de week nog veel vaker gaan doen, want Fleur vond het geweldig. Kevs ouders kwamen even koffie drinken en daarna zijn we naar mijn ouders gegaan waar we gegeten hebben (traditie). Thuis speelde we nog even snel het verhaal van Frozen met de Pinypons en daarna was het toch echt tijd voor Fleur om te gaan slapen. Kev en ik keken samen Celblok H terug.

Zo en toen was er alweer een week voorbij. Wat vliegt de tijd toch. Deze week moet ik drie keer werken, als het goed is. Gaat een vriendin van mij gaan bevallen, Fleur en ik kunnen niet wachten totdat de kleine baby kunnen zien. Al is Fleur er nog steeds van overtuigd dat het een meisje wordt, terwijl al een lange tijd duidelijk is dat het een jongetje wordt, hoop dat ze niet teleurgesteld zal zijn. Dat laat ik je volgende week weten 😉

 Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s