Outfit: Touch of Red

Deze winter, nouja winter zo koud is het niet, draag ik meer jurkjes dan voorheen. Dat was dan ook een van mijn goeie voornemens, ook in de winter jurkjes dragen. En het jurkje dat ik vandaag laat zien is mijn favoriet, zeker in combinatie met die geweldige overknee laarzen.

Ik had de laarzen online gezien en was opslag verliefd, maar wachtte toch nog even met bestellen. Een paar dagen later kreeg ik ze als verassing van Kevin, perfect cadeautje!Ik moest in het begin even wennen aan de laarzen, ze zijn natuurlijk zo lang en heel anders dan ik gewend was. Naast jurkjes zijn de laarzen ook leuk met een grijze broek.

De foto’s zijn een tijdje terug gemaakt in Landal, maar hadden jullie nog van me te goed.Ik draag een jurkje van Zara, vest van Primark, laarzen van Come Get Fashion, sjaal van New Yorker en hoed van Primark. Kijk mee!

IMG_5676

IMG_5674

IMG_5659

IMG_5677

IMG_5663

IMG_5669

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s