Vrijdag Favorieten: 16

Iets later dan gepland, maar alsnog mijn favorieten van afgelopen week. Kijk mee!

Favoriete moment – Annemerel ontmoeten

IMG_5216

Als je me al even volgt dan weet je dat Annemerel, van Annemerel.com een van mijn favoriete bloggers. Pas geleden bracht ze haar boek Live, Love Run uit, die ik natuurlijk gekocht heb en ging ze op booktour bij een aantal Run2Day winkels in ons land. Gisteren was het dan zover en was Annemerel in Rotterdam. Met mijn boek in m’n tas ging ik er vol goede moed heen. Wat was het leuk om haar in het echt te ontmoeten. Ze is net zo leuk, enthousiast en spontaan als op haar blog. Ze vertelde heel inspirerend over hardlopen, we mochten vragen stellen en uiteraard maakten we een selfie, ze is de selfiequeen vandaar ;). En uiteraard ging ik met een gesigneerd boek naar huis.

Favoriete uitje – Kinderboerderij

IMG_5195

Afgelopen dinsdag ging ik weer eens met Fleur naar de kinderboerderij. Dat doe ik eigenlijk veels te weinig, want als we er zijn vindt ze alles leuk. Bij de diertjes kijken en heel voorzichtig aaien, spelen in de speeltuin of springen op de trampoline. Ik heb beloofd dat we binnenkort weer gaan, want zowel de schapen als varken Roos krijgen binnen nu en een maand kleintjes. En dat willen we natuurlijk niet missen.

Favoriete – Paashaaskoeken

IMG_0534

Toen we maandag boodschappen deden bij de Liddl, lagen er al volop paasspullen in de winkel. Ook zag ik daar een doosje met paashaaskoeken om te versieren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en Fleur vond ze ook super, dus ze gingen met ons mee naar huis. In het doosje zaten drie koeken, roze en witte glazuur, mini spekkies en gekleurde spikkeltjes. En dat voor €1,70, geen geld toch?! Fleur vond het super leuk om ze te versieren en mama stiekem ook wel. Het opeten was natuurlijk ook een feestje. Als we weer naar de Liddl gaan, neem ik nog zo’n doosje mee. Heerlijk om zo met z’n tweetjes te knutselen en samen bezig te zijn. Echt een aanrader!

Wat waren jullie favorieten van afgelopen week? Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s