Mijn verhaal: Babyshower

Het is alweer even geleden dat ik mijn zwangerschapsverhalen met jullie deelde. Hoogste tijd voor een nieuwe dus. Dit keer vertel ik over mijn babyshower. Waar ik onwijs leuke herinneringen aan heb. Het was een heerlijke warme zomerdag, met al mijn lieve vriendinnen en familie. Het kleine meisje, wat toen nog in mijn buik zat, en ik zijn toen goed verwend.

Ik wist van te voren dat er en babyshower voor mij georganiseerd zou worden. Ik moest zelf doorgeven wie ik er graag bij wilde hebben. Ik weet nog heel goed dat mijn opa en oma zondags zouden langskomen. Mijn opa en oma wonen aan de andere kant van het land, dus zomaar langskomen en dat er verder niks zou zijn, dat vond ik maar een beetje verdacht.

Die zondagochtend verliep op z’n zachtst gezegd een beetje chaotisch. Mijn broer belde steeds of ik met hem mee wil rijden naar mijn ouders, maar van Kevin mocht het niet. Ik snapte er he-le-maal niks van. Ik was een vrij emotionele zwangere vrouw, dus toen Kevin een opmerking met dikke koe of dik zwijn maakte, bedachte ik me geen moment sprong ik bovenop hem met al mijn gewicht. Toen maakte het bed een hard krakkend geluid. Ik schrok me dood, Kevin lachte alleen maar. Een paar weken voordat ik zou bevallen, was het bed kapot! e besloten het bed even te laten voor wat het was. Kevin had het bed wel ondersteund met van alles, maar de winkel bellen zouden we de volgende dag doen.

Onderweg naar mijn ouders kreeg ik toch een beetje last van kriebels. Zou vandaag mijn babyshower zijn? Ik vroeg het aan Kev, maar die ontkende dat. Toen we langs de tuin van mijn ouders reden en ik overal roze slingers en ballonen zag, wist ik het zeker. Al mijn vriendinnen waren er en overal waren lekkere roze chocolaatjes, cupcakejes en broodjes. Ik kreeg van mijn moeder een tiara met Mother To Be op. Een vriendin van mij had zelf een hele leuke en lekkere taart gebakken met een baby erop. Ik ben die dag heel erg verwend voor ons kleine meisje. Een roze badje, kleertjes, knuffeltjes, speelgoed, te veel om op te noemen.

We hebben spelletjes gedaan, veel gekletst en gelachen. Ik heb onwijs genoten. Echt een dag waar op het moedertje in spe in het zonnetje werd gezet. Een dag die geen enkele zwangere vrouw zou mogen missen. Ben je ook weleens op een babyshower geweest? Wat deden jullie allemaal? Ik ben heel benieuwd, laat het me weten.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Mijn verhaal: Babyshower

  1. MamavdDag zegt:

    Prachtig is dat hè? Zo’n bijzondere dag waarop je ontzettend verwend wordt door de mensen die je liefhebt. Ziet er allemaal heel gezellig uit.

    Laatst was ik op een bbshower waar de mommy-to-be ergens op het eind gelijk een professionele bellypainting opgesmeerd kreeg. Ook erg bijzonder!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s