Vrijdag Favorieten: 11

Favoriete verwenmoment – Pannenkoeken

IMG_4982

Toen ik van de week ’s middags thuis kwam uit mijn werk, vond ik deze twee in de keuken. Ze waren als verrassing pannenkoeken aan het bakken. Fleur maakte met haar eigen mini pan de kleine pannenkoekjes en Kevin maakte de grote. Ze smaakten erg lekker, dat vond Fleur ook die at binnen no time 5 mini pannenkoekjes met poedersuiker op. Pannenkoeken zijn, bij ons in elk geval, altijd een goed idee.

Favoriete vooruitzicht – Landal

Binnenkort gaan we met z’n drietjes naar Landal toe en ik heb er super veel zin in. Twee jaar geleden zijn we voor het eerst geweest. Ik had nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Even met z’n drieeen er tussen uit en doen waar we zin in hebben. Zwemmen, wandelen, stadje bezoeken, kinderboerderij en uiteraard lekker eten. Mijn broer en Elifa komen dit jaar ook een dagje langs. Kunnen ze Fleur van de glijbanen in het zwembad zien roetsjen. Ze is een echte waterrat en het water niet uit te krijgen 😉

Favoriete meidenonderonsje – Meidendag

11652032_10153433345571252_1928997573_n

Vorige week zaterdag hadden we een meidendag bij ons thuis. Kevin was aan het werk en Lies was gezellig bij ons. Eerst hebben we taarten gebakken voor mijn oma’s verjaardag met z’n drietjes. Daarna moest en zou tante Lies met Fleur spelen, volgens mij hebben ze met al het speelgoed gespeeld. Daarna hebben we lekker patatjes met snacks gegeten en nog meer gespeeld. Toen Fleur op bed lag hebben Lies en ik heerlijk, snotterend en wel, naar All You Need Is Love gekeken. De avond sloten we af met het Prismatic concert van Katy Perry dat op de televisie was, wat echt super leuk was. Een heerlijk meidendagje dus.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s