3 series die ik eeuwig kan blijven kijken

Friends

Ik kan niet wachten totdat Friends op Netflix verschijnt. Hoewel dat niet goed zou zijn voor mijn sociale leven. Ik word gelijk vrolijk als ik een aflevering bekijk en kan blijven lachen om de grapjes van Joey of gekke Phoebe. De aflevering waar Joey meedoet aan Pyramid, een spelshow, is mijn favoriet. De eerste keer dat ik die zag, kwam ik niet mee bij van het lachen. Dat was toen ik een weekend in Berlijn was met mijn ouders en een portable dvd-speler bij me had. Mijn broer had heel veel Friends dvd’s, dus die gingen mee. Het nieuws dat er een grote Friends reünie gaat komen, vind ik dan ook super leuk.

The Hills

6a00d8341c630a53ef0112791cbc7f28a4-800wi

Deze serie was onwijs populair toen ik een jaar of zestien was. En nu ze weer worden uitgezonden bij MTV vind ik het heerlijk om terug te kijken als Kev er niet is en als Fleur op bed ligt. Mijn kleine quilty pleasure. Ik vind de seizoenen met Lauren het leukst. Drama, de ruzies, de vriendjes, ik hou ervan. Inmiddels weet ik dat een groot deel in scene is gezet, maar vroeger toen maar broer dat waagde te zeggen, werd ik boos. Het was echt en dat heb ik hem dan ook tientallen keren gezegd, jammer dat grote broers vaker gelijk hebben dan je leuk vindt. Maar het maakt het niet minder leuk om naar te kijken 😉

Sex and the City

sex_and_the_city_movie

New York, de outfits, de meiden en natuurlijk mister Big, do I need to say more? Ik heb de serie al ontelbaar keer gezien, maar de afleveringen blijven zo leuk. Ik heb alle seizoenen in de kast staan en eens in de zoveel tijd heb ik de behoefte om alles weer te kijken, inclusief de films. Ik hou van de humor, de opmerkingen van Samantha en ik vind het super leuk dat ze elke aflevering ergens anders in New York zijn, in een restaurant, hotel of gewoon buiten. Dat maakt de setting van de serie en films nog leuker.

Wat zijn jouw eeuwige favoriete series?

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s