Grappige uitspraken: 2

Het is mooi om te zien hoe ook jonge kinderen over een goede dosis humeur beschikken. Fleur lacht om anderen als er iets geks gezegd of gedaan wordt. Maar ook zelf maakt ze grapjes waarbij ze zelf heel hard moet lachen. Ja Fleur is een vrolijk meisje dat veel lacht en nog meer kletst. Af en toe denk ik weleens, heb je geen mute stand? Al dat kletsen levert de meest leuke en grappige situaties op. Vandaag deel ik weer een aantal van die leuke uitspraken van Fleur.

IMG_4859

  • We hebben een Tassimo koffiezetapparaat waarbij Kevin en ik voornamelijk lekkere koffie drinken. De normale koffie vind met name ik, echt niet lekker. De cappuccino en latte machiatto daarentegen zijn erg lekker. Fleur vindt vooral het schuim erg lekker en wil altijd het laatste beetje schuim uit de kopjes lepelen. Zo ook van de week, met de lepel lukte het niet, dus zette ze het glas aan haar mond in de hoop dat het schuim naar beneden kwam. Maar het schuim kwam blijkbaar niet snel genoeg naar beneden., want ze zei al heel snel tegen het schuim: ‘kom op nou!’.
  • Toen Fleur net kon praten noemde ze zichzelf Tia. Tia wil drinken of Tia wil een snoepje. Mensen keken daar best raar van op, Tia? Ja zo noemt mijn dochter zichzelf.
  • Tonanen zijn bananen. En totatjes zijn patatjes. Logisch toch?
  • Fleur wil elke dag net als mama graag lipstick op. Na drie verschillende lipbalsems zijn haar lippen eindelijk klaar. En als je dan een kus wilt, is dit haar antwoord: ‘nee geen kusje geven dan gaat mijn lipstick eraf, dat weet je toch!?’

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s