Vrijdag Favorieten: 9

Favoriete gevoel – Kerst


Het gaat nu echt opschieten. Volgende vrijdag is het al kerst. En ik heb er zin in! Op kerstavond komen vrienden gezellig bij ons eten. Op eerste kerstdag zijn we, inclusief foute kersttruien, bij mijn familie in Nunspeet. Lekker eten en samen kletsen. Twee kerstdag zijn we bij de broer van Kevin. Gaan we gezellig bbq’en, prima te doen met dit niet-normale-december weer. Omdat Kevin zowel eerste als tweede kerstdag van 14-23u aan het werk is, vieren we ‘derde’ kerstdag bij mijn ouders. Samen met mijn moeder maken we een vijfgangendiner. Als alles lukt, zal dat heerlijk smaken 🙂

Favoriete uitje – weekendje Apeldoorn

 

Terwijl ik dit blogje schrijf, zijn we onderweg naar Apeldoorn. Met Kev z’n familie gaan we altijd het weekend voor kerst met z’n allen een weekendje weg. Voor het eerst naar drie jaar Maastricht, gaan we nu ergens anders naar toe. We beginnen met de kerstmarkt en vanavond gaan we lekker sushi eten. De rest van het weekend gaan we shoppen en eten. Iemand nog leuke tips voor in Apeldoorn?

Favoriete uitje 2 – Bios met bestie

 

Samen met Marlies ben ik vorige week naar de bioscoop geweest. Eindelijk zijn we naar het laatste deel van The Hunger Games geweest. Gewapend met de grootste bak zoute popcorn die er was, gingen we de zaal in. We zaten wel met vijf man in de zaal, lekker rustig dus. Ideaal om lekker te kunnen kletsen tijdens de film, oftewel commentaar geven 😉 Het laatste deel viel niet tegen, kunnen we weer een filmreeks afstrepen. Op naar de volgende filmtrilogie!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s