Kids Thing: Woonboot

Fleur is enorm verwend op haar verjaardag afgelopen juli. En ook 5 december was het raak, maar haar favoriete speelgoed dat is compleet wat anders. Het is misschien niet makkelijk te vinden, maar in tegenstelling tot haar andere cadeaus is dit een schijntje. Wat het is vraag je je misschien af? Nou een doodgewone kartonnen doos. 

Kevin moest voor het aquarium van z’n werk een nieuw filter bestellen. En aangezien dat aquarium gigantisch is, kwam het filter dan ook in een grote doos. Dezelfde doos die nu als woonboot door Fleur en haar knuffels wordt gebruikt. Een kussentje en een kleedje was er voor nodig om de doos bewoonbaar te maken. En nu komt ze er het liefste niet meer uit. Al helemaal niet als ze d’r telefoon bij de hand heeft, oftewel Netflix 😉

Het is haar eigen huisje waar wij eigenlijk niet in mogen komen. Tenzij we mee moeten kijken bij d’r filmpjes, dan is het proppen geblazen in de woonboot. Maar wat vindt ze het heerlijk om haar eigen plekje te hebben, een eigen huisje.

Kinderen zijn eigenlijk al heel snel tevreden. Ze krijgen de mooiste en duurste cadeaus, maar iets simpels is al vaak genoeg. Wat potloodjes, bladeren verzamelen op straat, stickers plakken, zelfs een heuse woondoos is fantastisch.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s