Vrijdag Favorieten: Sinterklaas editie

Aangezien wij dit weekend Sinterklaas vieren, leek me het leuk om een Sinterklaasfavorieten te doen.

Favoriete vooruitzicht – Heerlijk avondje

IMG_4598 (1)

Vanavond en morgenavond vieren wij Pakjesavond. Vanavond brengt de Sint natuurlijk allemaal cadeautjes voor Fleur mee. Samen met mijn schoonfamilie gaan we het dobbelspel doen. Ik ben heel benieuwd hoeveel cadeautjes iedereen gaat winnen. Morgenavond komt Sinterklaas een zak met cadeaus bij mijn ouders langsbrengen. We hebben lootjes getrokken samen met mijn oom en drie neefjes. Eerst gaan we met z’n allen eten, om vervolgens met smart op de Sint te wachten.

Favoriete uitstapje – Sinterklaashuis

DSC07752

Je hebt het gisteren al kunnen lezen, maar Fleur en ik vonden het zo leuk, dat ik het niet kon laten om het niet in mijn favorieten te zetten. Het was zo leuk gedaan, Fleur heeft het over niets anders. Ze verteld met trots wat ze tegen Sinterklaas zei en waar ze de letters allemaal gevonden heeft. Ja volgend jaar, gaan we echt weer terug.

Favoriete Sint bezigheid – Gedichtje maken

66b677f25dca3c85514e6c737463732c

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk om gedichten te maken, maar ik vind het echt heel leuk. Als ik eenmaal bezig ben, dan rollen de zinnen er uit. Ik maak vaak eerste aparte zinnen, om er vervolgens een kloppend verhaaltje van te maken. Ik verras mijn lootje dit jaar speciaal met een extra lang gedicht, want ik weet dat lange gedichten heel erg gewaardeerd worden (NOT!).

Favoriete Sint bezigheid 2 – Cadeautjes inpakken

cadeautjes-sinterklaas

Nog zoiets wat ik echt heel leuk vind, cadeautjes inpakken. Ik heb allemaal leuke inpakpiertjes gekocht, wat stickers en poppetjes, ja ik ga helemaal los. Natuurlijk zijn een paar cadeaus in de winkel al ingepakt, maar bij een aantal vond ik het veel leuker om zelf te doen. Inpakpiet zou wel iets voor mij zijn 😉

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s