Vrijdag Favorieten: 6

Favoriete gevoel – Positieve vibe

smallthought
Ik zit deze week lekker in mijn vel. Ik heb veel energie en zin om (nieuwe) dingen te doen. Er lekker op uit te gaan met Fleur, samen leuke dingen doen, spelen, knutselen. Afspraken niet uitstellen, maar gewoon echt gelijk gaan doen Zelf dingen ondernemen en daarna oprecht kunnen zeggen dat je trots op jezelf bent. En dat voelt goed!

Favoriete ik momentje – Schiedam Run

12246965_912104705537731_2597893488826614500_n
Ik moet zeggen dat ik geen groot fan was van dingen in je eentje doen. Ik had altijd zoiets van, ehh wat zullen anderen wel niet denken. Maar afgelopen woensdag besloot ik de koe bij de horens te vatten en het gewoon te doen. Ik kan prima dingen in mijn eentje doen en het beviel ook nog eens goed. Ik liep de Schiedam Run lekker alleen, ja wel met zo’n 2000 anderen, maar gewoon voor mezelf en met mezelf. En geloof me als ik zeg dat ik nu veel vaker alleen dingen ga doen. Samen is zeker leuk, maar alleen is helemaal niet verkeerd. Ook dit voelde goed en is voor herhaling vatbaar.

Favoriet mama moment – Mama is terug!

IMG_5097.jpg
Ik ben afgelopen weekend op cursus geweest. Dat was van donderdagavond tot zondagavond. Ik had heel veel zin om naar huis te gaan, ondanks de leuke tijd die ik daar gehad heb. Mijn kleine meisje weer zien en in mijn armen te sluiten. Eerst had Fleur zoiets: o daar is mama weer, oké. Maar naderhand kwam ze naar me toen en zei ze: ‘mama is terug!’ Waarna ik een hele dikke knuffel en allemaal kusjes kreeg. En dit deed ze een paar keer. Helemaal niet erg natuurlijk 😉

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Vrijdag Favorieten: 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s