Say Yes To The Dress: 1

Gisterenochtend was het zo ver. We gingen opzoek naar de perfecte jurk voor mijn (schoon)zus Elifa. Samen met haar moeder, zus, twee beste vriendinnen en mijn moeder gingen we op pad. Om half tien ’s ochtends hadden we al onze afspraak. We hadden er allemaal ontzettend veel zin in. Trouwjurken en vrouwen dat is toch iets magisch.

foto_14-08-22_15-17-48

Ik had gedacht dat we de enige zouden zijn zo vroeg, maar er waren nog meer aanstaande bruidjes. Ik had geen idee dat de trouwindustrie zo booming was. Ieder bruidje had haar eigen stukje, met een eigen paskamer, zodat het intiem was. Een trouwjurk uitzoeken is natuurlijk iets bijzonders. Overal hingen rekken met trouwjurken, daar moesten we even tussen snuffelen. Wat was er veel keus, ze hadden wel 400 trouwjurken in alle stijlen.

Elifa mocht haar voorkeuren aangeven, maar ook de dingen die ze niet mooi vond. Zo vielen er tenminste al wat van die 400 jurken af. Na even zoeken, kwam de verkoopster met een tiental jurken terug. Het passen kon beginnen. En wat zag ze er prachtig uit! Werkelijk alle jurken stonden haar zo goed. De eerste jurk was fantastisch, de tweede jurk was nog mooier en specialer, maar bij de derde jurk was het raak. Wauw, wat zag ze er mooi ui, een echte bruid. Daarna heeft ze nog wat andere jurken gepast. Maar niets kwam meer in de buurt van die ene jurk.

Het besluit had ze dan ook snel gemaakt. Nadat ze ‘Ja’ tegen de jurk zei, kwam de verkoopster aan met roze champagne om het te vieren. Wat was het een fantastische dag. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Ik ben zo blij dat Elifa haar jurk heeft gevonden, al had ik het stiekem niet erg gevonden als we naar nog een bruidswinkel moesten 😉

Over een tijdje gaan we een jurkje voor Fleur uitzoeken. Die mag bruidsmeisje zijn en moet er natuurlijk ook prachtig uitzien. Ik ben benieuwd of we net zo snel een jurkje voor Fleur vinden. Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s