Vrijdag Favorieten: 4

Favoriete film – Life as we know it

Life As We Know It
Normaal gesproken is Kevin heel erg van de actie films, dus toen hij voorstelde om deze te kijken, zei ik gelijk JA. Het is een romantische komedie over Holly en Messer die geheel onverwachts de voogdij over Sophie. De ouders van Sophie zijn bij een auto-ongeluk om het leven gekomen en hebben de voogdij aan hun beste vrienden nagelaten. Een heerlijke film met bekende struggelingen die je als ouders zeker herkent. Zeer geschikt om samen met je vriend of met vriendinnen te kijken, Josh Duhamel speelt namelijk een hoofdrol 😉

Favoriete vooruitzicht – Trouwjurk shoppen

orig
Nee niet voor mezelf, maar voor mijn (schoon)zusje Elifa. Morgen ga ik samen met Elifa (en de rest van de entourage) opzoek naar haar perfecte jurk. Afgelopen juli is mijn broer door z’n knieën gegaan, dus volgend jaar hebben we een groot feest. Ik ben zelf groot fan van het TLC programma, Say Yes To The Dress, dus ik kan niet wachten om morgen al die prachtige trouwjurken te zien. Natuurlijk hoop ik dat Elifa gelijk haar perfecte jurk vindt, maar zo niet dan vind ik het gen probleem om verder te kijken.

Favoriete gevoel – New Job

Algemeen-Dagblad-logo
Gisteren kon je het al lezen, maar sinds deze week heb ik een nieuwe baan. Ik ga als wijkenmeisje bij het Rotterdams Dagblad (AD) aan de slag. Ik ga korte nieuwsstukje schrijven over de omgeving en de dorpen rondom Rotterdam. De eerste dagen zijn goed bevallen en ik liep rond met een grote glimlach op mijn gezicht. Een nieuwe uitdaging waar ik onwijs veel zin in heb.

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s