New Job

Joehoeeeee! Sinds deze week heb ik een nieuwe baan! Misschien had je het al gespot op mijn Instagram. Ik werk sinds deze week bij het Rotterdams Dagblad (AD). Ik ga mijn liefde voor schrijven dus een beetje uitbreiden. Nieuws artikelen schrijven is natuurlijk heel wat anders dan het schrijven voor mijn blog, maar ik vind het heel leuk om te doen. Ik ga als ‘wijkenmeisje’ aan de slag, klinkt schattig toch?!

Slide5

Wijkenmeisje houdt in dat ik kleine nieuwsstukjes ga schrijven over bijvoorbeeld de verschillende wijken in Rotterdam. Over de dorpen in de omgeving van Hoeksche Waard, Voorne Putten of Waterweg. Per week of per dag zal het verschillen voor welke plaatsen ik zal schrijven. Afgelopen week liep ik mee met andere wijkenjongens en meiden, zodat ik een beetje bekend werd met het systeem, het archief en het schrijven. Voor de krant schrijven is heel wat anders dan voor Young Mom Thoughts, maar minstens zo leuk.

Ik ga een aantal dagen per week werken. Dat zal de ene week wat meer zijn dan de andere week. Het is me deze week goed bevallen. Volgende week ga ik ‘echt’ beginnen. Deze week liep ik nog een beetje mee, maar vanaf volgende week moet ik het zelf gaan doen. Ik vind het een grote uitdaging en ik heb er onwijs veel zin in!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “New Job

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s