Outfit: Even geleden

De outfit van vandaag, is al weer even geleden gefotografeerd. Zoals ik eerder vertelde liep ik al langer met het idee om een blog te beginnen. Vorig jaar heb ik toen ook outfitfoto’s met Fleur gemaakt. Ze was toen nog een stukje kleiner, maar ik vind de foto’s te leuk om ze niet te delen.

We hebben de foto’s in de tuin van opa en oma gemaakt. Volgens mij begon het toen net herfst te worden, dus de foto’s zullen van een jaartje geleden zijn. De paraplu mocht van Fleur niet ontbreken.Ze had deze net van haar oma gehad en moest overal mee naar toe. Het liefste open natuurlijk, want dat is het leukste!

Fleur draagt een jurkje en legging van H&M, schoenen van UGG Australia en jas van V&D. Paraplu heeft ze gehad. Kijk mee naar de nog kleinere Fleur!

IMG_4527

IMG_4502

IMG_4525

IMG_4512

IMG_4550

IMG_4514

Advertentie

2 gedachtes over “Outfit: Even geleden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s