Vrijdag Favorieten: 3

Favoriete middagje weg – Kinderboerderij

IMG_5350 IMG_5356
Vorige week wilden we al naar de kinderboerderij, maar die bleek op maandag dicht te zijn (wist ik veel). Afgelopen dinsdag was poging 2 en met succes. Naar baby biggetjes kijken, een slapend kalfje, springen op de trampoline, rijden op een tractor en kippen voeren, zijn de dingen die we onder andere deden. Binnenkort maar eens terug om te kijken of de baby biggetjes al groter zijn geworden.

Favoriete eten – Turkse pizza, a la Jamie Oliver

IMG_5400

Echt een favorietje bij ons thuis. Makkelijk en erg lekker. De 15 minuutjes waarin Jamie het gerecht op tafel zet, red ik niet. Maar toch is het gerecht redelijk snel te maken. De frisse zure salade met het gekruide gehakt, heerlijk! Dit zouden we makkelijk elke week kunnen eten.

Favoriete mama moment – Halloween snoepjes maken
IMG_5363 IMG_5378
Samen hebben we van de week Halloween spookjes gemaakt. Fleur wilde me graag helpen, maar net zo graag wilde ze de lepel aflikken. Gesmolten chocola is immers zo lekker en bovendien is het zonde om op te ruimen als in de kom nog restjes zitten, althans volgens Fleur ;). Het was een groot succes en de spookjes waren erg lekker!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s