❤ : 21/10

IMG_3381

❤ Herfst ❤ De vanilla & coconut geurkaars van de Primark, het hele huis ruikt binnen no time heerlijk zoet ❤ Bakkerskruidnoten ❤ Hardlopen in de herfst, niet te warm en nog niet te koud, alleen die regen is soms wat jammer ❤ Outfitfoto’s maken met Fleur, zo leuk om samen te doen ❤ Mijn nieuwe Fab X Hema paraplu, die ik net van Fleur en Kevin kreeg ❤ Dat mijn favorieten series weer begonnen zijn ❤ Zelfgemaakte Oreo bonbons, de perfecte combo van chocola en Oreo! ❤ Dat het weer tijd word om ‘s avonds de openhaard aan te doen ❤ Dagjes weg met z’n drietjes ❤ Met een kleedje op de bank ❤ Pancakes met roomboter en poedersuiker ❤ Samen met Fleur knutselwerkjes maken  ❤ Kaarsjes aansteken ❤ Harde regen kletterend op de ramen als ik in bed lig ❤ Essie – Frock ‘n Roll ❤ Fleur buiten zien spelen met vriendinnetjes ❤ Vanille latte macchiato ❤ Mijn nieuwe Josh V broek, in de sale met 70% korting ❤ Met Fleur koekjes bakken en versieren ❤ Meidenavondjes, met een filmpje, chipje, wijntje, heerlijk! ❤  Popcorn in de bioscoop, de aller aller lekkers wat mij betreft ❤ Een kroelende Fleur op schoot ❤ Leuke plannen in het vooruitzicht hebben ❤ Dikke truien en warme vesten weer ❤ Young Mom Thoughts ❤ Fietsen met Fleur achterop ❤ Werken met je beste vriendin ❤ Wandelen in het bos, zoekend naar mooie bladeren, dennenappels, eikeltjes en nootjes ❤ De nieuwe Linda. ❤ Vakantiefoto’s doorbladeren ❤ Positieve energie ❤ Laat thuiskomen en het eten op tafel klaar zien staan ❤ Bijna klaar zijn met m’n scriptie ❤ Fleur & Kevin ❤ De gekleurde bomen in de straat ❤ Op zondag met het hele gezin bij m’n ouders eten ❤ Het hardlopen dat eindelijk de goede kant op gaat ❤ Het idee dat het al bijna tijd is voor Sinterklaas en Kerst, can’t wait for december! ❤ Mijn ouders die altijd voor me klaar staan ❤ Kusjes en knuffels van Fleur ❤❤❤❤❤❤❤

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “❤ : 21/10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s