Vrijdag Favorieten: 2

Favoriete dagje weg – Shoppen met oma & Fleur

IMG_4337

Samen met mijn moeder en Fleur hebben we gisteren gezellig geshopt en geluncht.Fleur heeft ze prima vermaakt, terwijl oma en mama aan het passen waren. De Ipad had ze bij de hand en ook de kleine Peppa Pig poppetjes waren een groot succes. Na en welverdiende lunch konden we er tegenaan voor ronde 2. En wat zijn we goed geslaagd. Het resultaat zien jullie zondag.

Favoriete vooruitzicht –  Marco Borsato Symphonica in Rosso

marco-borsato-symphonica-in-rosso-aw

Aanstaande zaterdag (23 oktober) ga ik samen met mijn schoonfamilie naar Marco Borsato toe. Eind van de middag vertrekken we met z’n allen richting Amsterdam. Waar we, denk ik, heel culinair een lekker patatje gaan eten (mij hoor je absoluut niet klagen!) Zelf ben ik geen groot fan van Marco, natuurlijk ken ik de bekende hits, maar ik vind het vooral heel gezellig. Met z’n allen lekker zingen, dansen, drankje doen met fijne muziek erbij!

Favoriete gevoel – Vrolijk zijn

wall_decal_happy_girls_are_prettiest_hepburn_s

Ik merk aan mezelf dat ik veel vrolijker ben de laatste tijd. Dat is niet alleen te danken aan mijn nieuwe blog, maar ik voel me gewoon goed. Het hardlopen gaat eindelijk de goede kant op, ik ben druk bezig voor school, spreek gezellig af met vrienden, doe leuke dingen. Ik heb momenteel niets te klagen.

Favoriete snack – Oreo bonbons’s

IMG_4341

Afgelopen woensdag kon je het al lezen, dat de chocolade Oreo bonbon’s een speciaal plekje in mijn hart hebben. Bestaat er een betere combo dan chocolade en Oreo’s? Ik heb ze mijn moeder een broer ook cadeau gedaan, ze waren beide laatst jarig, en ze vallen bij iedereen in de smaak. Het recept vind je hier. Maak ze en GENIET er van, want voor je het weet zijn ze op!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,

Frederique

Advertentie

Een gedachte over “Vrijdag Favorieten: 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s