Outfit: Klaar voor de herfst

Het weer werkte van de week niet helemaal mee, maar uiteindelijk vonden we toch een goed moment voor het maken van de outfitfoto’s. Het maken van de foto’s ging een stuk sneller dan de vorige keer. Fleur had er zin in. Binnen een mum van tijd waren we dan ook zeventig foto’s verder.

De herfst is reuze interessant voor mevrouwtje. De vallende bladeren zorgde dan ook voor de nodige afleiding. En elk rood blad dat gevonden werd, moest mee in mama’s tas. Binnenkort wordt het tijd om naar het bos te gaan om nog meer moois te verzamelen. Voor nu de foto’s!

Fleur draagt een zwart lang vest van de H&M, shirtje van de V&D, grijze jeans van de H&M en schoenen van Nike. Het ringetje is van de Claire’s en de Frozen ketting en plakoorbellen zijn van de Bart Smit. Kijk mee.
IMG_5207

IMG_5225

IMG_5215

IMG_5248 (2)

IMG_5261

IMG_5202

Advertentie

Een gedachte over “Outfit: Klaar voor de herfst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s