Vrijdag Favorieten

Favoriete dagje uit – Blijdorp

De dierentuin is altijd een goed idee. Zeker als je kindjes nog klein zijn, kun je erheen gaan wanneer je wilt. Afgelopen maandag zijn we met z’n drietjes naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam geweest. Nu Fleur drie is begint ze ineens dieren eng te vinden, haaien, krokodillen, leeuwen daar duikt ze het liefst voor weg. Met name de leeuw was eng, omdat ie zo hard aan het brullen was. Verstopt achter mama durfde ze dan toch heel even te kijken, om daarna hard te roepen dat het tijd was om naar de olifanten en giraffen te gaan. Alle babydiertjes waren zo schattig en lief, ze heeft het er nog steeds over. Een geslaagd dagje weg dus!

IMG_5177

Favoriete gevoel – Young Mom Thoughts

Het zat al een tijdje in m’n hoofd, maar een week geleden ben ik met Young Mom Thoughts begonnen. Ik vind het schrijven van artikelen super leuk om te doen, omdat ik mijn passie, enthousiasme en creativiteit erin kwijt kan. Uit de reacties die krijg, blijkt dat vinden jullie het leuk om te lezen. Ik heb heel veel inspiratie en ben elke dag aan het schrijven of foto’s aan het maken of nieuwe artikelen aan het verzinnen. Ik vind het heerlijk om te doen.

IMG_5139

Favoriete mama moment  – Love you

Elke avond leg ik Fleur op bedje. Het is een heel ritueel. Eerst een verhaaltje voorlezen uit het grote Jip & Janneke boek, gevolgd door liedjes zingen en we eindigen met kusjes en knuffels. Terwijl ik de trap afloop zing ik nog een liedje en zeggen we dingen als ‘slaap lekker’, ‘als er iets is dan roep je maar’ en ‘tot morgen!’. Ik zat net op de bank toen ik Fleur hard hoorde roepen. Ik liep snel naar de deur en vroeg wat er was. Waarop Fleur zei: ‘mama ik was vergeten love you te zeggen!’. Smelt…

IMG_4646

Favoriete mama moment 2 – Dansen & zingen

Ik mag niet te opvallend naar Fleur kijken wanneer ze aan het dansen en aan het zingen is, maar het is te schattig. Op haar favoriete nummer ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’, danst en zingt ze mee. Fantastisch om te zien, kijk zelf maar! Het filmpje heb ik met een smoesje opgenomen, anders had mevrouwtje niet zo enthousiast gezongen en gedanst 😉

Fijne vrijdag allemaal!

Liefs,

Frederique

Advertentie

2 gedachtes over “Vrijdag Favorieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s