Outfit: Fall In Love

Fleurtje vindt de herfst erg leuk, samen in het bos zoeken naar mooie bladeren, eikeltjes of dennenappels. Ik vond de Broekpolder, een natuurgebied dat vlak achter ons huis ligt, dan ook de perfecte plaats voor het maken van de eerste outfit foto’s.

Het was zowel voor Fleur als voor mezelf even wennen. Fleur lacht het liefst heel hard en nep, alleen voor foto’s is dat iets minder geschikt. Na een tijdje had ze het helemaal door, hoe ze moest staan, een handje in d’r zij of een voetje omhoog, net een echt fotomodelletje. Dat resulteerde in hele leuke en schattige foto’s, al zeg ik het zelf.

Fleur draagt een grijze jeans van H&M, sweater van Primark, bodywarmer van H&M, sjaal van H&M, armbandjes van V&D en laarsjes van H&M. Kijk mee!

IMG_4969

IMG_4941

IMG_4958

IMG_5034

IMG_5012

IMG_5016

IMG_5038

IMG_4963

Advertentie

2 gedachtes over “Outfit: Fall In Love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s