Pink Gellac

Frederique had al verteld in haar vrijdag favorieten dat ik sinds kort haar nagels lak. Dat doe ik niet omdat Free daar te lui voor is, maar dat doe ik omdat ik sinds kort iets nieuws heb. Met de kerst heb ik voor mijzelf namelijk een cadeautje gekocht: een set van Pink Gellac.

unnamed

Zo’n set bestaat uit een LED- lamp, cleaner, remover, primer, basecoat, en verzorgingssetje en ik mocht ook drie kleurtjes uitkiezen. Ik had de set de volgende dag al in huis en ik had mij voorgenomen om het pas met kerst uit te proberen, maar toen ik het binnen had gekregen begon het toch te kriebelen en je raadt het al… de eerste kleur zat er al snel op! Die kleur liet ook snel weer los, omdat ik de instructies niet (goed) had gelezen en een belangrijke stap had overgeslagen.

Snel na kerst volgde al de tweede bestelling en ook bestelling drie heb ik al binnengekregen. Ik heb ondertussen al 16 kleurtjes (oeps, dat is echt veel..), maar ik heb ook twee kleurtjes cadeau gekregen. Bij elke bestelling, boven een bepaald bedrag, krijg je namelijk een cadeautje. De nagellak blijft lang en mooi op je nagels zitten en je hoeft het dus niet vaak bij te werken. Wat ik ook een groot voordeel vind, is dat het direct droog is. Nu moet ik zeggen dat ik nog maar 1 keer de daadwerkelijke 14 dagen heb gehaald, zoals in de advertentie, maar je nagels zien er ruim een week verzorgd uit en je hebt geen vervelende chips. Door die vele kleurtjes is het ook leuk om elke keer een ander kleurtje te kunnen doen.

Ik vroeg aan Free of zij het een keer wilde proberen en natuurlijk wilde ze dat. Ik sleepte mijn spullen mee en toen Fleur op bed lag, lakte ik haar nagels. Ondertussen is Free ook al bij mij thuis geweest en onder een lekkere kop thee en een hoop geklets, lak ik haar nagels. Als bij 1 nagel de lak eraf is, dan kun je er ook 1 vinger in stoppen en heb je weer 10 mooie nagels. Nu ben ik geen ster in nagels lakken bij mijzelf, laat staan bij een ander, maar het ziet er steeds mooier uit.

Ik heb zo’n idee dat er in de toekomst nog wel meer kleurtjes bij zullen komen en dat Free en ik nog veel kopjes thee gaan drinken samen tijdens het lakken van onze nagels.

Liefs,

Marlies

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s