Weekly Diary: 6

Maandag
Afgelopen maandag begon ik bij de redactie van het AD in Rotterdam. Ik was vandaag wat langer bezig, want we (de wijkenjongens en meiden) moesten een extra pagina opvullen. Dit ging best snel, maar na een lekkere lunch was de pagina zo klaar. Toen ik thuis kwam, haalden we boodschapjes en maakte ik een beetje schoon in huis. Na het eten begonnen Kev en ik met de Netflix serie Orange is the new Black, wat Kev verrassend leuk vond!

Dinsdag
Ook vandaag werkte ik in de ochtend bij het AD. Na de afmeldingen van vorige week wel zo fijn dat er deze week geen advertenties op mijn pagina staan (want dan hoef ik niet te komen). Eenmaal klaar met rommelde ik wat in huis, schreef een blogje en maakte schoon. Aan het eind van de middag dronken we koffie bij Kev z’n ouders en eenmaal thuis aten we lekker makkelijk patatjes en keken we Divorce terug. Rond 20.00 uur kwam goede vriendin Angela langs. We hadden elkaar al veels te lang niet meer gezien, dus genoeg om bij te kletsen. Ook werkten we even aan onze scripties, we doen dezelfde opleiding en zitten in het zelfde schuitje wat scriptiedrama betreft.

Woensdag
Mijn laatste dagje bij het AD voor deze week. Een extra leuk dagje, want ik kreeg twee kaartjes voor het ABN AMRO World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam voor donderdagmiddag sessie. Ik stuurde Kev gelijk een berichtje dat ie de volgende dag vrij moest nemen, als ie mee wilde. Toen ik klaar was met werken, haalde ik bij de AH To Go op het station twee lekkere broodjes en een bakje met kokosstukjes. Kev was aan het werk en Fleur bij oma, heerlijk om zelf te lunchen met een nieuwe aflevering van Pretty Little Liars. Daarna was het tijd om aan mijn scriptie te werken, wat een feest!

Donderdag
Kev had geregeld dat ie vrij was vandaag, dus rond half een stonden we bij het Centre Court in Ahoy. We bleken ontzettend mooie plaatsen te hadden, we hadden onze eigen loge. Hoe luxe!? We liepen rond, keken bij verschillende partijen tennis en ook rolstoeltennis, wat een respect voor deze atleten! Zo knap wat deze mannen presteren. Ook waren er allemaal tennisspelletjes te doen en foodtrucks met lekker eten. Hier zaten wij uiteraard en aten we allebei een heerlijk broodje. De rest van de middag keken we in loge bij het Centre Court naar een spannende partij tussen de nummer zeventien en vijftig van de wereldranglijst. De middag vloog voorbij en we hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Rond half zes gingen we snel naar huis, we aten bij Kev z’n ouders, want Kev z’n zusje werd vandaag negentien. We aten lekkere pasta met kip en pesto. Uiteraard aten we ook een stukje taart en toen Fleur aan het instorten was, zijn we naar huis gegaan.

Vrijdag
Fleur en ik bleven vandaag lekker wat langer op bed liggen. Kev had ochtenddienst en zou rond 15.00 uur thuis zijn. Nadat we gegeten en gedoucht hadden, gingen Fleur en ik naar buiten om te voetballen. Ik heb acht jaar gevoetbald en vind het super leuk als Fleur vraagt of we zullen voetballen. Ze kwam alleen niet helemaal ongeschonden uit de strijd, toen ze met vol enthousiasme de bal achterna de stoep op rende, ging het mis. Nu zit er een schaafwond op haar voorhoofd. Gelukkig is m’n meisje een bikkel en was alles weer goed na een snoepje. Toen Kev thuis kwam, werd ik verrast met een bos bloemen, alvast voor Valentijnsdag, omdat hij het weekend aan het werk zou zijn. Na het eten ging ik met Fleur naar mijn ouders toe. Ik had ze de hele week nog niet gezien, dus het was fijn ze weer te zien.

Zaterdag
Opstaan viel vandaag niet mee, maar ik moest toch echt even voor 8.00 uur bij Lies zijn, want vandaag werkte we samen bij Zwaluwen. Kev kwam samen met Fleur bij ons lunchen en om Fleur bij me af te zetten. Ik was om 14.00 uur klaar en toen ging Kev naar z’n werk. Eenmaal thuis zette ik Fleur even voor de tv, zodat ik zelf kon douche en me klaar kon maken. Aan het eind van de middag bracht ik Fleur bij mijn ouders. We speelden het ‘Ik ga naar groep 1’ spel en daarna ging ik naar huis. Waar ik door Bas werd opgehaald om samen uit eten en naar de bioscoop te gaan. We aten sushi bij Shabu Shabu en kletsten heel veel, we hadden elkaar een half jaar geleden voor het laatst gezien. Daarna gingen we naar de romantische film The Choice. Na de film besloten we nog een drankje te drinken in Vlaardingen. Kev was inmiddels ook klaar met werken en ging gezellig mee wat drinken. Het was een heerlijke avond.

Zondag
Kev en ik sliepen heerlijk uit, we waren rond half drie thuis vannacht, dus we konden wel wat slaap gebruiken.ik kreeg last van voorjaarskriebels en besloot ons huis alvast wat in de Paassfeer te brengen. Ik weet super vroeg, maar ik had heel veel zin in wat vrolijke kleurtjes in huis. ’s Middags werd ik ineens doo mijn moeder gebeld, Fleur had last van kiespijn. Ik sprong heel snel onder douche (ja een luie zondag) en ging snel naar mijn meisje toe. Ik had zetpilletjes meegenomen, die gelukkig goed hielpen. Na even thuis op de bank gezeten te hebben, ging alles weer goed. Fleur had geen kiespijn meer. Ik besloot toch om bij mijn ouders te eten (traditie bij ons op zondagavond). We gingen op tijd naar huis, zodat Fleur lekker vroeg kon slapen.

Wat een fijne week was dit. Geen afmeldingen op mijn werk, Angela en Bas weer gezien. Naar het ABN AMRO World Tennis Tournament geweest, ja een prima weekje.

 Liefs,

Frederique

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s